Hotellet - Spidsbergseter Resort Rondane
 • +47 612 84 000

Testimonials

 • “Svært hyggelig hotell i praktfulle omgivelser for alle generasjoner. Nydelig mat og god service. Perfekt sted for en pause i hverdagen! Litt slitte rom, men ingenting å utsette på renholdet. Mange muligheter for varierte aktiviteter både inne og ute. Gleder oss til neste gang”

  Hemafu - Tripadvisor

  “Et hotell i særklasse! Anbefales til alle som er glad i god mat,fin natur og hyggelige opplevelser! Ta med familien , store som små, og kos dere i naturskjønne omgivelser. Avslutt dagene i det fantastiske badeanlegget. God fornøyelse!”

  Geir Løkken - Tripadvisor

 • «Har hatt et supert weekendopphold på Spidsbergseter Gudbrandsdal hotell. Nydelig mat, flott badeanlegg og koselige rom. Veldig hyggelig velkomst på hotellet. Helt supert at utsjekk på søndager er kl 1300 sånn at man får litt ut av den dagen også. Nydelige omgivelser.  Aquavitfjøset er absolutt verdt et besøk også»

  Anne & Morten - Tripadvisor

  “Spidsbergseter er et fantastisk og spennende sted med et fantastisk miljø. Spennende fellesrom i gammelt miljø som egner seg til inneaktiviteter, fantastisk storsal og et badeland som ikke står tilbake for noe. Mat og betjening er i ypperste klasse. Og sist et Akevittfjøs som kan måle seg med hvilken akevittresturant som helst. Må prøves!”

  Jan-Morten K. - Tripadvisor


Blog

No posts have been added yet!

Events

No events have been added yet!