Snøkiting eller skikiting er det siste tilskuddet til adrenalinsporten i Norge. Ski eller snowboard, hjelm, sele, vindtette klær, en drage (kite) og litt erfaring er alt du trenger.

I stedet for å ta heis opp skibakken, bruker du vinden og dragen til å trekke deg opp fjellsiden til bakker med urørt puddersnø og vidder du kan suse bortover. – Visit Norway

 

Venabygdsfjellet er som skapt for snøkiting. Snaufjellet har store flater, noe kupert. Vil du opp er fjellene rundt passe bratte. Mange passende områder, noe for enhver vindstyrke.

Kiting skjer på eget initiativ og med eget utstyr, vi kan være behjelpelige med å arrangere kurs for grupper på minimum 6 personer, da vil det være mulig å leie utstyr.

Det er også mulig å parkere ved Spidsbergseter Skisenter og ta heisen opp. Det er også flere vann, og Flaksjøen er perfekt for kiting, kun 700m fra hotellet.

Sesong: Medio November til Mai

Spesielle hensyn: Det er ikke lov å parkere lags RV27 vinterstid. Kun på merkede parkeringsplasser før bommene. Dette er fordi man beveger seg inn i Rondane Nasjonalpark, som er et sårbart villreinområde.

Ta med vennegjengen og bo i komfortable hotellrom med halvpensjon, eller bo sammen i en av våre koselige hytter eller fjellsuiter.

 

Uten navn-2 kopier

BOOKING