For at bryllupsmiddagen skal bli en suksess må vi ha en godt planlagt kjøreplan. Denne bør følges med ”stram” hånd for å sikre kvalitet på mat og servering. Alle våre retter kommer på tallerken, men dersom noen ønsker påfyll av hovedrett kommer denne på fat.

– Aperitiff i Rondesalen
– Toastmaster kaller til bords i Nordlyset
– Gjestene står ved stolene – brudeparet ankommer
– Brudeparet setter seg først, så setter gjestene seg
– Skjenking
– Velkommen ved brudepar/foreldre ca 15 min
– Toastmaster informerer om praktiske opplysninger
– Servering av forrett
– Forrett ryddes
– Skjenking
– Tale/sang Brudepar/foreldre ca 30 min
– Hovedrett 1. gang
– Skjenking
– Hovedrett 2. gang
– Hovedrett ryddes
– Taler/sang Forlovere ca 30 min
– Dessert og skjenking
– Rydde dessert
– Takk for maten tale
– Bordsete slutt

 

Vi har mange års erfaring med bryllupsfeiringer, og vi vil gjerne ha flere samtaler både med brudeparet og toastmaster i forkant av bryllupet. Dette for å gjøre dagen perfekt!

 

BRYLLUP_LOGO-01