Frisk luft, fjell og idylliske omgivelser

Våre kurs- og konferansefasiliteter sikrer deg et vellykket arrangement. Velutstyrte og komfortable møterom og saler, midt i vakre Rondane sør, gir både inspirasjon og effektivitet. Nytt teknisk utstyr i oktober 2016 sikrer deg et knirkefritt arrangement.

Flere og flere setter pris på å samle konferansedeltakerne, personalet eller organisasjonen på ett sted som kan tilby alt man ønsker seg av utstyr, komfort og forpleining, men som samtidig gir uforstyrret ro og muligheter for inspirerende friluftsliv.

Vi har 61 hotellrom, 1 konferansesal, 5 møterom og auditorium. Felleslokalene er luftige med god plass til gruppearbeid og mingling. Her kan man strekke på bena, hente seg en kaffe, titte på utsikten eller fortsette samtaler som krever litt større takhøyde. Det idylliske uteområdet er også et deilig sted å samle hodet eller bedrive gruppeaktiviteter.


Unike matopplevelser
På Spidsbergseter spiser du selvfølgelig kortreist mat fra flere lokale produsenter. Lunsjbuffeten vår er viden kjent, og blir dere til kvelds vil dere få en matopplevelse dere sent vil glemme. Deilige 3 rettere ved bestilling, eller vår berømt kveldsbuffet. En god frokost er viktig når man skal komme seg gjennom inspirerende ,men også krevende dager. Vi legger derfor stor vekt på å servere en god og rikholdig frokost.

Skjermet med muligheter
Beliggenheten vår gjør at det er lett å holde grupper samlet, men det er mye å finne på – både på hotellet og i nærområdet. Ønsker dere å spe på med aktiviteter eller opplevelser, vil vi selvfølgelig være behjelpelige med å arrangere dette. Spør gjerne etter vår aktivitetsmeny.

 

KAPASITET: 

61 hotellrom hvorav 3 er enkeltrom og 58 er dobbeltrom(kan gjøres om til twin, 2 delte senger) , 16 fjellsuiter med plass til 3 i hver, 6 hytter med plass til 5 i hver.

Fjellsuitene har 1 dobbeltrom, 1 enkeltrom og 2 bad. Hyttene har 4-5 sengeplasser fordelt på dobbeltseng og familiekøye.

Våre kurslokaler:

Rondesalen

Mumellom

Svartfjell

Auditorium

 

I tillegg har vi flere mindre møterom.

UTSTYR:
Scene, storskjerm, lerret, prosjektor, høyhastighets WIFI , høyttaleranlegg, mygg, mikrofon, kopimaskin, flip-over, whiteboard mm.

 

Uten navn-2 kopier

BOOKING