Fjellet har gjennom årtusener vært gudbrandsdølenes spiskammers. Ørret, elg og rein er ikke hverdagskost for oss moderne, travle mennesker, men hos oss kan du nyte mat av tradisjonsrike råvarer både i vår cafè og under hotellets måltider i restauranten. Du trenger ikke bo på hotellet for å spise hos oss, her er alle hjertelig velkommen.

Åpningstider vinter 2018:

Villreinen Cafè & Bar:

Varme og kalde retter hver dag kl 12.00-17.00 (Alle rettigheter, baren er åpen hver kveld. Ingen bordreservasjon. Se ala carte meny Villreinen meny 2018

Restauranten:

Stor frokostbuffet kl. 08.00-10.00 hver dag. Kr. 180,- pr person.

Vinterbuffet/3 retters middag kl. 18.30-20.30 hver kveld. Kr. 445,- midt i uken, kr. 595 fredag og lørdag.

Bordreservasjon på tlf 61284000 eller booking@spidsbergseter.no

 

 

 

Uten navn-2 kopier

BOOKING