Vi er et populært hotell for store og små pensjonistgrupper og foreninger. Det er veldig mange som velger oss når de planlegger sin pensjonistreise og mye av grunnen er at terrenget rundt Spidsbergseter er mildt men allikevel spennende, og har turer og aktiviteter som passer for alle.

Et eksempel på noen hyggelige dager hos oss kan være som følger:

 • Innkvartering i dobbeltrom og enkeltrom på hotell og fjell-leiligheter med helpensjon. Alle våre dobbeltrom på hotellet har mulighet for twin-senger. Nye senger på hele hotellet i oktober 2016 og mange rom er nyoppussede i 2016 og vinter 2017.
 • Levende musikk hver kveld og bar med alle rettigheter
 • Vi serverer kaffe og kake litt ut på ettermiddagen hver dag
 • Vi har et innholdsrikt fast ukesprogram med aktiviteter som alle kan bli med på uten kostnad: natursti, quiz, boucha, hesteskokasting, kubb, filmvisning med mer.
 • Dag 1: Ankomst til kaffe og kake. Innsjekk fra 15.00. På kvelden buffet.
 • Dag 2: Stor frokostbuffet, lunsj med dessert og kaffe og høstbuffet om kvelden, her finner dere varme og kalde retter, metervis med desserter og kaffe. Kanskje det kan friste med et besøk i akevittfjøset før eller etter middag? Her forteller vi om historien til Spidsbergseter og gir en innføring i akevitt. Ingen inngangskostnad, dere betaler kun for det dere eventuelt vil smake på.
 • Dag 3: Stor frokostbuffet, lunsj og på kvelden høstbuffet. Hva med å gjøre den siste kvelden til noe spesielt? Starte med en aperitiff i en av våre koselige stuer.Vi dekker på til festmiddag med hvite duker, hvite tøyservietter, lysestaker i sølv og spesiell servise i spisesalen. Kanskje det passer å avslutte middagen med en kaffe/avec i en av våre koselige stuer?
 • Dag 4: Stor frokostbuffet før avreise. Utsjekk frem til 11.00

 

Velværeavdeling med stort svømmebasseng, badstuer, steambad og boblebad. KARLSVOGNA FJELLBAD. Fri adgang. + 30 grader

 

 • Hva med et besøk i AQUAVITTFJØSET, verdens eneste, en kveld. Vi har ca 145 forskjellige typer aquavit, blant annet vår egen 1850 Fjøsakevitt som passer utmerket sammen med vår egen Fjøspils, brygget på det lokale Atna bryggeri. Vi forteller om historien til Spidsbergseter og gir dere en innføring i aquavit. Ingen inngangskostnad, dere betaler kun for det dere eventuelt drikker. Her har vi også mulighet å tilby servering av norske tapas på forespørsel.
 • Flotte turmuligheter rett utenfor døren, stier, innover viddene, til fosser, juv, og topper. Vi tilbyr guiding eller andre aktiviteter for et tillegg i prisen. Vi kan også arrangere turer med hest og vogn for et tillegg i prisen.
 • Hotellet ligger fint til for å gjøre dagsutflukter til Østerdalen med mange små koselige stoppesteder eller til Landsbyen Ringebu med sin koselige gågate med mange nisjebutikker. Det er også mulig å gjøre en dagstur frem og tilbake til Røros. Vi  kommer gjerne med forslag til opplegg for dere.

 

Kontakt oss på telefon 612 84 000 eller epost booking@spidsbergseter.no for et hyggelig tilbud!