Ved ankomst til Spidsbergseter etter vielsen er det ofte anledning for «mingling» og hyggelig sosialt samvær for gjestene. Det er gjerne lenge siden gjestene har spist frokost og de er sulten når de ankommer hotellet. Vi anbefaler lett servering i en av våre koselige stuer. Ta gjerne kontakt for forslag til servering.

Spidsbergseters selskapslokaler er klassiske og av ulike størrelser. Vi kan tilby stor bryllupsfest eller en mer intim feiring. I tråd med Spidsbergseters lokale forankring og internasjonale fokus, byr hotellets kjøkken både på lokale spesialiteter og kontinentale smaker. Vår kjøkkensjef setter gjerne sammen en meny etter deres ønsker. Se forslag til meny her. 

Vi dekker til kaffe og kaker i Rondesalen en stund etter middagen, hor det også er mulighet for musikk og dans. Dere er selv ansvarlig for musikk. Dersom dere ønsker levende musikk så er det også scene til dette i Rondesalen. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Vi har dessverre ikke anledning til å tilby vielsesseremoni på Spidsbergseter. Vi anbefaler Ringebu Stavkirke i Ringebu eller Fjellkapellet på Venabygdsfjellet.

For at vi sammen skal lykkes med en vellykket brylupsfeiring, ønsker vi en tett dialog med brudeparet. Etter mange års erfaring med bryllup, anbefaler vi kjøreplanen vi har skreddersydd.

Vi anbefaler gavebord i Rondesalen hvor kaffe/avec og kaker serveres. Gavebordet vil stå klart før kl. 10.00 på bryllupsdagen.

Vi anbefaler at alle brudepar kommer og ser spisesalen vår før dere bestemmer dere for bordplassering. Bordkort organiseres av brudeparet og kan settes på bordet kvelden før om ønskelig, eventuelt tidlig på morgenen før vielsen.

Blomsterdekorasjoner står brudeparet for, vi anbefaler Jarles Blomster i Ringebu.

Kaffe avec – Kaffe avec serveres i Rondesalen rett etter middag.

Kaffe og kake – De fleste har med egne kaker. For bestilling av kaker anbefaler vi Baker Hansen i Ringebu. Her får dere også låne etasjefat til bryllupskaken. Vi har stor kapasitet på kjølen og kan derfor ta imot kaker og oppbevare de frem til servering.

Skjenking av øl og brennevin på Spidsbergseter finner sted frem til kl. 02:00 og musikk spilles frem til k. 02:30.

Bryllupsgjestene sitter samlet til frokost som serveres lørdag og søndag fra kl. 08:00 – 10:00 / 11.00.

Utsjekk for gjestene innen kl. 13:00 og for brudeparet innen kl. 15:00. Ønsker brudeparet å beholde værelse etter kl. 15:00 frem til kl. 17:00 avreisedag, bør det reserveres i god tid før ankomst og belastes med kr. 500 for sen utsjekk.

Hotellets gjester nyter fri adgang til Karlsvogna Fjellbad: Innendørs svømmebasseng, dampbadstu, steambadstu, boblebad, klatrevegg, motstrøm mm.

Vi ønsker tilbakemelding på detaljene for bryllupsfeiringen senest en måned før ankomst. Nøyaktig kjøreplan og bordplan ønskes innen 10 dager før ankomst. Ta gjerne kontakt for en gjennomgang med oss i planleggingsfasen av bryllupsfeiringen. Dette for at vi best mulig sammen kan legge til rette for en vellykket feiring.

Bestilling av overnatting gjøres via kontaktperson for bryllupsarrangementet, som også er ansvarlig for rombestillingen. Navneliste med alle detaljer sendes Spidsbergseter senest 14 dager før ankomst for tildeling av værelser.

 

Hjertelig velkommen til Spidsbergseter!

 

BRYLLUP_LOGO-01