Sommerpakker 2018

Opplev sommerfjellet og kombiner dette med artige aktiviteter for hele familien!

Visste du at Spidsbergseter er det perfekte utgangspunktet for flere spennende aktiviteter utover det som er å finne på her på fjellet? Det er godt med en fast base over flere dager istedenfor å bytte overnattingssted hver dag.

Fra oss kan du enkelt gjøre dagsturer for å delta på Rafting i Sjoa, besøke elgene på Glittersjå Fjellgård i Heidal (selvsagt med et stopp for fantastisk lunsj på Nordre Ekre Gård), dra på Moskussafari på Dovrefjell, besøke Maihaugen og Olympisk Muesum og få en heldag med mye moro på Hunderfossen familiepark. Alle disse aktivitetene ligge innenfor 1-2 timers kjøring fra hotellet. Vi vet at disse plassene leverer opplevelser av topp kvalitet og kan derfor varmt anbefale en tur til en eller flere av dem.

Velg mellom hotellrom og leiligheter

Bo på hotellrom med halvpensjon – her får du virkelig tid for avkobling og kan gå til dekket bord både til frokost og middag. Inngang til vårt flotte badeanlegg er også inkludert. Vi har mange rom med plass for hele familien, med ekstra oppredning for barna i sovesofa.

Alternativt kan dere leie en leilighet for å bo med selvhushold. Enhetene ligger vegg i vegg med hotellet så det er nære til lekerom og andre felles områder. Leilighetene er 35kvm og har to soverom, det ene med dobbeltseng og det andre med 120cm seng – passer perfekt for 3 voksne eller 2 voksne med opp til 2 barn. Begge soverommene har dusj og wc. En fult utrustet kjøkkenkrok, stue med TV og balkong.

Sommertilbud:

Familier med barn 0-14 år får gratis opphold for barna natt nr 2 ved opphold på hotell med halvpensjon.

Familier får gratis bading ved opphold i fjellsuite med selvhushold ved minimum 2 netters opphold

 

Mer informasjon om aktivitetene:

Dagstur til Heidal:

Besøk Glittersjå Fjellgård i perioden 18. juni til 2. september. Åpent hver dag 11.00-17.00. Omvisning og foring av elgene hver dag klokken 14.00. Se mer om priser og innhold her: http://www.glittersja.no/

Lunsj på Nordre Ekre kan varmt anbefales. Fra 1. juli til 5. august har de servering fra 12.00-15.00. Stengt på mandager.

Rafting eller andre artige aktiviteter med Sjoa Rafting AS https://www.sjoarafting.no/ Her kan dere velge mellom blant annet familierafting ca. 4 timer med aldersgrense 7 år eller en tur på ca. 3 timer med aldersgrense 15 år. Vi kan være behjelpelige med å bestille aktiviteter slik at du betaler hele pakken på hotellet.

 Maihaugen og Olympisk Museum på Lillehammer

Kanskje en bytur til Lillehammer kan være aktuelt en dag? Da anbefaler vi et besøk på Maihaugen Friluftsmuseum https://maihaugen.no/ og/eller Olympisk Museum https://ol.museum.no/ som ligger i samme bygg. Her finnes noe for alle, både liten og stor. Billetter kan bestilles gjennom hotellet hvis dere ønsker å ha dette klart på forhånd (dette gjelder ikke familiebillett, fellesbilletter og gruppebilletter).

Moskussafari på Dovrefjell

Dette er en heldags opplevelse som du seint glemmer. Passer for både barn og voksne, men her må foreldre selv avgjøre om barna er klar for turen. Det er mye gåing i fjellet. Turene starter 09.00 med briefing på Furuhaugli Turisthytte og varer i 4-6 timer med profesjonell guiding. Du trenger egen bil, gode sko, varme klær og nistepakke for å få mest mulig ut av opplevelsen.  Pris voksen: 450,- og barn under 13 år 225,-. Dette er en aktivitet som kan passe fint å få med seg på veg til Spidsbergseter fra for eksempel Trondheim eller Dombås – da er Rv27 Nasjonal Turistveg Rondane en fin veg å kjøre fra fjell til fjell. Vi kan booke for deg slik at du har både aktivitet og opphold i en pakke.

For mer informasjon: https://www.furuhaugli.no/

Hunderfossen Familiepark

Dette er en av Norges mest populære turistattraksjoner med over 275000 besøkende hver sommer. Her finner du store og flotte attraksjoner både inne og ute. For mer informasjon se her https://hunderfossen.no/

 Sjoa rafting

Korttur starter kl. 10.00 eller kl. 15.00. Den varer i ca. 3 timer og koster kr. 825,- pr. person mandag – fredag og kr. 875,- pr. person lørdag og søndag. Anbefalt aldersgrense er 15 år.

Dagstur starter kl. 10.00 og varer i ca. 5 timer. Prisen er kr. 1125,- pr. person mandag – fredag og kr. 1225,- pr. person på lørdag og søndag. Det er inkludert varm lunsj underveis, og turen har en anbefalt aldergrense på 15 år.

Familietur starter kl. 11.00 hver dag med unntak av lørdag, da starter det kl. 15.00. Prisen er kr. 675,- pr. person, inkludert ett enkelt måltid. Turen har en anbefalt aldersgrense på 7 år.

De tilbyr også juving, til kr. 900,- pr. person. Turen varer i ca. 6 timer. Vi går, svømmer, hopper og rappellerer oss nedover i juvet. Det er inkludert matpakke i prisen.