Spidsbergseter Resort Rondane er en liten familieresort og høyfjellshotell beliggende på Venabygdsfjellet,også kalt Ringebufjellet, i Ringebu Kommune. En fantastisk beliggenhet på snaufjellet, kun 2 km fra Rondane Nasjonalpark gir muligheter for uforglemmelige naturopplevelser sommer som vinter. Fotturer, ridning, langrenn, alpint, hundekjøring, jakt og fiske – her finnes aktiviteter for de fleste!

Beliggenheten rett ved Nasjonal Turistvei Rondane, korteste vei mellom Oslo og Trondheim, gjør stedet populært hele året. Familiesamlinger, bryllup, jubileum, kurs og konferanse – mulighetene er mange.

Historien startet i 1919, da bygde Hans Spidsberg ny seter på Venabygdsfjellet, tilhørende Hageødegaarden i Venabygda. Setra ble liggende akkurat i overgangen mellom kulturlandskapet i setergrenda og det mektige høyfjellet som strekker seg inn i  Rondanemassivet. Karen Spidsberg var vertskap på Spidsbergseter Fjellstue, før Wenche og Kjartan Spidsberg tok over driften. Wenche og Kjartan var vertskap i 40 år og gjorde på den tiden Spidsbergseter om til hva det er i dag. Sønnen Sindre tok over driften i januar 2015 sammen med sin samboer Elise, de er nå 4. generasjon vertskap.

Spidsbergseter har vært i familien helt siden de første tømmerstokkene ble lagt på plass, og det har stadig vokst seg større. Vi er stolte av  kulturen og tradisjonene her sør i Rondane. Dette ønsker vi å formidle til deg som gjest. Du skal føle at du er kommet til noe ekte, noe som har vært her i generasjoner. Vi har plassen, fasilitetene og tilbudene du kan ønske deg. I tillegg byr vi på en familiær og rustikk atmosfære som gir innbyr til både avkopling, hygge og friluftsliv.

Spidsbergseter Resort Rondane består idag av hotell, flere leilighets- og hytteanlegg, campingplass, Spidsbergseter Skisenter og Karlsvogna Fjellbad,vårt eget badeland. Alt bygget rundt det som alltid vil være hotellets hjerte: de gamle seterstuene.

Uten navn-2 kopier

BOOKING