Ringebu Sykkelgruppe inviterer for andre gang til episk stisykling på Venabygds- og Ringebufjellet helgen 17-19 august. Vi anbefaler at du har god erfaring med stisykling fra før for å få mest mulig ut av helgen. Alle turer foregår med guide og vi har satt et tak på 30 deltagere. Vi ønsker et lite arrangement dels fordi vi er en liten arrangør, men også fordi vi skal inn i det som er sårbart villreinområde i fjellet, noe vi har fått tillatelse til fra Fjellstyret og Statskog. For øvrig ønsker vi at stiene på fjellet skal se like ut både før og etter arrangementet.

Les artikkel i Terrengsykkel her

Sikre deg opphold hos oss til gode priser ved bestilling før 20. juli!

Du kan bo både på hotell med halvpensjon (Pris 2045,- per person i dobbeltrom eller 2545,- i enkeltrom) og i leiligheter med selvhushold (pris 3290,- per enhet). Det finnes også «dusjpakke» å kjøpe for den som ønsker å overnatte i telt under campen (pris 695,- per person). For booking av boende og dusjpakke: booking@spidsbergseter.no eller telefon 61284000. oppgi at du skal på Fjellmillom.

Program (med forbehold om endringer)
FREDAG:
Vi er på plass fra 12.00 for registrering
Guidete turer med utgangspunkt fra Spidsbergseter.

Quiz i Aquavitfjøset eller annet sosialt og informasjon om lørdagens tur.

Demo: 7blåner er på plass med Rocky Mountain sykler. Det jobbes med flere leverandører og dette blir oppdatert fortløpende

LØRDAG:
Guidet heldagstur på sti som starter i åpent fjell-landskap og avsluttes på barnålstier ned til Ringebu sentrum – NB tidlig start!
Afterbike i Ringebu sentrum, her serveres en deilig matbit fra Værfast  – et nytt innslag i Landsbyen Ringebu
G-sport Ringebu holder åpent for den som trenger mekkehjelp og her blir det også sykkelvask
Buss tilbake til hotellet
Middag på Spidsbergseter
Sosialt og informasjon om søndagens turer
Demo: Leverandører blir oppdatert fortløpende

SØNDAG:
Guidete «toppturer» med utgangspunkt fra Spidsbergseter, forbered deg på noe push bike, tekniske stier og episke nedkjøringer! vi driver på så lenge folk orker å sykle 😉

Deltagelse på campen skjer på eget ansvar og egenerklæring må signeres ved utlevering av billetter.

Vi arrangerer dette i samarbeid med Spidsbergseter Resort Rondane, G-Sport Ringebu, TIMBR og Værfast. Spidsbergseter er basen for sykkelfesten, her får du gode tilbud på overnatting og her starter alle turer.
G-sport Ringebu sørger for proff mekking hvis noe skulle gå skeis med sykkelen din under lørdagens langtur og det jobbes med å få noen kule demosykler på plass. TIMBR stiller med proff filming og foto under helgen. Værfast sponser med kaffe og bakst på en koselig plass underveis på lørdagens langtur.

Billetter selges på friflytbestill.no. Pris FRA 1200,- inkluderer følgende:

– Guidete turer fredag, lørdag og søndag
– Lunsj i Ringebu sentrum lørdag
– Shuttling opp på fjellet lørdag
– Middag på Spidsbergseter lørdag
– Tilgang til alle sosiale happenings