Eivind Warlo, trener Team Veidekke Innlandet:

«Som treningsdestinasjon er Venabygdsfjellet veldig undervurdert. Jeg har hatt med treningsgrupper på elitenivå hit i ti år, og det er en grunn til at vi kommer tilbake år etter år. I 17/18 sesongen har vi i Team Veidekke Innlandet vært her i 3 uker totalt, både sommer og vinter.

Kombinasjonen av lange stigninger fra dalene på begge sider,
og slake vidder oppe på platået, gjør Venabygdsfjellet til et helt unikt område,
der det er lett å trene mye og godt!

Her finner vi kanskje Norges beste skiterreng for mengdetrening, kombinert med gode konkurranseløyper som er lyssatt. Overnattingsmuligheter ved Lundes, Venabu og Spidsbergseter er kanskje de beste vi har her i landet til treningsformål.

Skiløyper, turstier, sykkeltraseer og rulleskimuligheter ligger bokstavelig talt ved dørterskelen, og når man kommer inn fra økt er maten som serveres helt fantastisk, og hakket bedre enn andre steder synes vi.

Om man velger å bo i leilighet/hytte og lage mat selv, er det null problem med en rikholdig og søndagsåpen butikk oppe på fjellet. Lokalisert midt mellom Oslo og Trondheim håper vi at flere vil finne veien hit og dele fjellet med oss framover! Jeg er gjerne behjelpelig med gode råd og treningsruter!»