«Det er en glede å ønske deg velkommen til et av verdens lengste 1 dagers internasjonale turrenn i klassisk stil. Rennet går i noe av det mest praktfulle fjellområde vi har å by på i Norge. Det går over myrområder, gjennom småkupert bjørkeskog, forbi islagte fiskevann, turisthytter og gamle seterstuler med brunbarkede tømmerhus. I dette området har vi Nord-Europas opprinnelige og urgamle villreinstamme. Dette er også et område der det er ulv, bjørn, jerv og gaupe, og gode jaktmuligheter på elg, villrein og småvilt.Vi har etter hvert fått ry på oss for å være et av Norges flotteste turrenn .Vi garanterer deg en opplevelse du kan leve lenge på uansett vær og føre.»

– Turi Elise Kaus, rennleder

Hjemmeside Trollski Marathon

Trykk her for påmelding til rennet

Vi ligger kun 2 km fra starten og her har vi langrennsløypene rett utenfor døren slik at dere kan ta skitesten og oppvarmingsturen på veg til start. Vi ordner selvfølgelig også med skyss til start hvis ønskelig.

Vi kan tilby boende i komfortable dobbeltrom og enkeltrom med halvpensjon, fredag-lørdag, fredag-søndag eller hvorfor ikke komme opp allerede på torsdag for å teste skiløypa? Skal hele familien på tur? Vi har rom med muligheter for ekstra oppredning. Når du tester løypa kan resten av familien nyte Karlsvogna Fjellbad, finne på noe artig i lekerommet eller selvfølgelig nyte de flotte turmulighetene!

Trykk her for å sjekke ledig kapasitet under Trollski Marathon

Vi har en skistall der du kan smøre skiene dine selv

Ta kontakt for et godt tilbud!