«Det er en glede å ønske deg velkommen til et av verdens lengste 1 dagers internasjonale turrenn i klassisk stil lørdag 2. april 2016. Rennet går i noe av det mest praktfulle fjellområde vi har å by på i Norge. Det går over myrområder, gjennom småkupert bjørkeskog, forbi islagte fiskevann, turisthytter og gamle seterstuler med brunbarkede tømmerhus. I dette området har vi Nord-Europas opprinnelige og urgamle villreinstamme. Dette er også et område der det er ulv, bjørn, jerv og gaupe, og gode jaktmuligheter på elg, villrein og småvilt.Vi har etter hvert fått ry på oss for å være et av Norges flotteste turrenn og håper du neste år forlenger påskeferien med en helg for å få med deg deltagelse. Vi garanterer deg en opplevelse du kan leve lenge på uansett vær og føre.

– Turi Elise Kaus, rennleder

Hjemmeside Trollski Marathon

Trykk her for påmelding til rennet

Vi ligger kun 2 km fra starten og her har vi langrennsløypene rett utenfor døren slik at dere kan ta skitesten og oppvarmingsturen på veg til start. Vi ordner selvfølgelig også med skyss til start hvis ønskelig.

Vi kan tilby boende i komfortable dobbeltrom og enkeltrom med halvpensjon, fredag-lørdag, fredag-søndag eller hvorfor ikke komme opp allerede på torsdag for å teste skiløypa? Skal hele familien på tur? Vi har rom med muligheter for ekstra oppredning. Når du tester løypa kan resten av familien nyte Karlsvogna Fjellbad, finne på noe artig i lekerommet eller selvfølgelig nyte de flotte turmulighetene!

Trykk her for å sjekke ledig kapasitet under Trollski Marathon

Vi har en skistall der du kan smøre skiene dine selv, eller du kan levere skiene nede hos samarbeidspartneren vår på G-Sport når du ankommer Ringebu. Her er det toppklasse på skismørerne! I anledning av rennet holder butikken åpent til klokken 18.00 fredag kveld. Påmelding til smøring gjør du når du bestiller hotellrom hos oss. Vi arrangerer transport av ski opp til hotellet seinere slik at du kan hente ut dem tidlig om morgenen renndagen.

Følgende smørepakker tilbys innfor rennet:

Enkel raceprepp 450,-

o             Metting og dagens LF glider

Raceprepp 2: 650,-

o             Skiene må være klargjort med LF6

o             Vi legger dagens HF og pulver med evt topping

Raceprepp 1: 1100,-

o             Skiene er renset

o             Metting, LF6, dagens HF og pulver med evt topping

Tillegg:

o             legging av base: 50,-

o             Rensing kr 100,-

 

Ta kontakt for et godt tilbud!