bedrift / pakketilbud

Julebord 2023

Vårt berømte julebord kommer igjen i 2023! Det begynner allerede å fylle seg opp, det er mange som kommer tilbake år etter år, så her gjelder det å være raskt ute med bestilling! Vi har vår berømte julebordsbuffet både fredag og lørdag kveld, seks helger på rad fra 10. november 2023 til 17. desember 2023.

En julebordsweekend på Spidsbergseter er noe du sent vil glemme. Atmosfæren, maten, og musikken er med på å skape et ekte førjulseventyr her på høyfjellet, ved foten av Rondane. 

Hos oss møtes venner, familier og bedrifter for å kose seg både inne og ute fra fredag til søndag. Vi har noe for enhver, både av aktiviteter og bevertning. Våre tradisjonsrike julebord er viden kjent. Her vil du få god, hjemmelaget og tradisjonell julemat kombinert med vilt, sjømat og andre delikatesser. Dessert som får det å vannes i munnen er også en selvfølge.

Mange ønsker seg en aktivitet ute innimellom måltidene og da har vi mye å velge mellom. Fjellkørling, tre- eller femkamp, geoquiz eller bare en koselig stund foran åpen ild i vår tre-lavvo. De første skiløypene pleier også å ligge ferdig preparerte til julebordsesongen så her ligger alt til rette for en god kombinasjon av frisk luft ute og god stemning inne.

Vi har også noe for deg som foretrekker å bli innendørs hele helgen. Nyt varmen i Fjellbadet, opplev vårt unike Aquavitfjøs eller reservere et møterom for å kombinere nytte med nøye.

Felles for alle som kommer er at høydepunktet kommer til kvelden. Her blir det garantert god stemning! Vi har lagt vår elsk på bandet Southern Train og vi får stadig gode tilbakemeldinger på musikken når de spiller.

pris fra

kr. 795,– per person

Spidsbergseter

10. 11.-17. 12. 2023

anbefalt over 18 år

r

raskt fullbooket

det handler
om mat

Kommer dere bare for å spise og danse? Bestill bord i restauranten nå. Dere kan spise så mye dere orker!

weekendpakke inneholder

LA STÅ TOM

Fredag

 • eplegløgg fra Egge Gård i Lier ved innsjekk fra kl. 16,
 • vår berømte julebordsbuffet på kvelden
 • levende musikk til underholdning og dans etter middag,
 • flere barer åpne.

Lørdag

 • deilig frokost,
 • lunsj inkludert for de som ankom fredag,
 • vår berømte julebordsbuffet på kvelden,
 • levende musikk til underholdning og dans etter middag,
 • flere barer åpne.

Søndag

 • ekstra stor brunch før avreise,
 • sen utsjekk til kl. 13.00.

Tilleggsvalg

Enkeltromstillegg
kr 450,– per natt

Rom med balkong
kr 100,– per person per natt

Rom med nytt bad og balkong
kr 200,– per person per natt

Fjell-leilighet
kr 450,- per person per natt

Barn 5–14 år i ekstra oppredning på foreldres rom
kr 500,– per person per natt

Barn 0-4 år i barneseng med oppredning
kr 350,- per opphold

Barn i ekstra oppredning på leilighet
kr 500-700,– per natt

Lunsj kan kjøpes i Villreinen Café&Bar
À la carte meny

Nistepakke 
kr 85,– per person per dag

Gratis adgang Aquavitfjøset

Gratis inngang i verdens eneste Aquavitfjøs, hvor dere får historien om Spidsbergseter og en innføring i akevitt. Selvfølgelig får dere mulighet til å smake på en eller fler av de over 100 forskjellige typer akevitt. Dere får også et souvenir med hjem; spesiallaget akevittglass med vår egen logo! Må forhåndsbookes.

Fri adgang Fjellbadet

Fri adgang til Fjellbadet hele helgen.

dagpakke julebord

Vi kan tilby dagspakker med det dere ønsker av måltider, aktiviteter og musikk. Perfekt for grupper med kort reisevei. Pris fra kr 795,– per person.

Mange velger å reise samlet med buss opp og ned for å få så mye som mulig ut av kvelden sammen med gode kollegaer og venner. Vi setter dere gjerne i kontakt med et lokalt busselskap.

vær tidlig ute!

Julebordshelgene hos oss pleier å fylle seg raskt, så vi anbefaler derfor å ta kontakt tidlig for å sjekke tilgjengeligheten for større grupper. Vi fyller alle senger både på hotellet og fjell-leiligheter, og har derfor begrenset med enkeltrom disse helgene. Alle våre dobbeltrom har forøvrig mulighet til TWIN-senger.

Pris per person Pris fra
Dagsbesøk
julebord og fest
795‚–
Julebordsweekend
FR–SØ
per person i dobbeltrom
3 490,–
FR–LØ
julebord fredag
per person i dobbeltrom
1 795‚–
LØ–SØ
julebord lørdag
per person i dobbeltrom
2 295‚–

MUSIKK

Southern Train er vårt faste julebordsband, og vi håper at dem også spiller opp til dans og fest i 2023.

Vi oppdaterer informasjon så snart dette er avklart.

«Vi har nå feiret julebord på Spidsbergseter seks ganger, og får ikke fullrost dette hotellet, maten er upåklagelig. Å feire julebord her er intimt og trivelig der en får god tid til å snakke med kollegaer og finne på mange forskjellige aktiviteter. Aquavitfjøset må besøkes, der er alt av typer en kan tenke seg. […] Men vi er ikke i tvil, Spidsbergseter er en god kandidat for julebord hos oss i fremtiden!» 

Arild Olsbakk

Olsbakk Transport AS