pakketilbud

Gudbrandsdal Musikkfest

Vi er stolte over å være en del av Gudbrandsdal Musikkfest 2021! Vi er et av få utvalgte vertskap som kommer til å by på overnatting, mat og  musikk i løpet av de fire dagene musikkfesten skal pågå. Hos oss vil du kunne kjøpe musikkfest-pakke 6-8. oktober, hvor overnatting, måltider og konsert 7. oktober er inkludert. Her er det meget begrenset med plass og første mann til mølla som gjelder. Det vil i tillegg bli mulig å kjøpe pakker med kun Musikkfestmiddag og inngang til konserten.

Noen ord fra arrangøren

«Det er med glede, iver og entusiasme vi ønskjer velkomen til Gudbrandsdal Musikkfest. Musikk er verdsspråket som bind folk saman, og vår musikkfest skal skape store opplevingar og trivsel. Vi håper musikkfesten skal bli ein møteplass mellom folk frå bygdene i dalen, hyttefolk i gudbrandsdalske fjell og godtfolk som kjem eins ærend for å høyre fin musikk.»

Musikkfestpakke på spidsbergseter

Overnatting i dobbeltrom med balkong onsdag til fredag. Middag ankomstdagen, deilig frokost, god nistepakke, Musikkfestmiddag og inngang til konsert på torsdagen, innholdsrik frokost på fredagen. Som musikkfest-gjest har du også gratis inngang til vårt unike Aquavitfjøset i oppsatte åpningstider og fri adgang til Fjellbadet. Alt ligger til rette for at du skal få noen fantastiske høstdager på fjellet, med minneverdige opplevelser for alle sanser!

Konsertbilletten kommer i tillegg til prisen vi tar for opphold og måltider. Musikkfest-pakkene blir lagt ut for salg på arrangørens side i løpet av våren 2021. Vi linker til siden så snart salget starter.

Ønsker du å få informasjon så snart pakkene er ute for salg? Send oss en mail her så ordner vi det.

 

pris fra

kr 2 990,– pr. person

Spidsbergseter 

06.10.21–08.10.21

Alle som ønsker en musikkopplevelse utenom det vanlige

LA STÅ TOM

Forestillinger 2021

Musikfestpakken på Spidsbergseter inkluderer konsert 7. oktober. Mer informasjon om hvem som spiller og hvor konserter skal holdes blir oppdatert så snart arrangøren har spikret årets program. Det som kan loves allerede nå er at det blir artister i verdensklasse og at konsertarenaen vil sette unike rammer rundt konserten. 

Gudbrandsdal Musikkfest vil også arrangere konserter på følgende datoer:

8. oktober – artist og konsertarena oppdateres fortløpende

9. oktober – artist og konsertarena oppdateres fortløpende

10. oktober – artist og konsertarena oppdateres fortløpende

Det vil være mulig å bo hos oss og delta på konsertene de andre dagene også, mer informasjon om dette når arrangøren har spikret programmet.

Musikkfest-pakken inneholder

  • Overnatting i komfortable dobbeltrom med balkong, flatskjerm-TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svane-senger med ekstra overmadrass.
  • En deilig middag på ankomstdagen
  • Innholdsrik frokost og nistepakke på konsertdagen
  • Kjøkkensjefens spesialkomponerte Musikkfestmiddag på konsertkvelden 
  • Fri inngang til Aquavitfjøset i oppsatte åpningstider
  • Fri adgang til Fjellbadet 
  • En deilig frokost på avreisedagen

Musikkfestmiddag 7. oktober

Kjøkkensjefen vår, Søren, har satt sammen en spennende og velsmakende 4-retters Musikkfestmeny

1. Fjellørret bakt på purreløkaske, servert på salat av friske krydderurter

2. Spekemat tallerken: Et utvalg av lokale spekepølser og spekeskinker med syltet løk, rømme og hjemmebakt brød

3. Hjortemedaljong med viltsaus, råstekte Amandinepoteter, bakte rotgrønnsaker og rørte tyttebær

4. Spidsbergseters hjemmelagede Brunostis i nøttekurv, servert med bær og bringebærpure

Det kommer til å være mulig å kjøpe pakker med Musikkfestmeny og inngangsbillett til konserten 7. oktober. Priser og informasjon for bestilling blir oppdatert så snart arrangøren er ferdig med årets program.

Mange av dei fremste utøvarane frå folkeleg klassisk musikk og klassisk folkemusikk er klare. På veg til konsert kan du oppleva det gudbrandsdalske kjøkenet, med spanande mat og drikke på menyen. Og vi byr på konsertarenaer med sjarm og særpreg, med vertskap som gler seg stort til besøk.

Arve Tellefsen, Kjetil Bjerkestrand, Vegard Moshagen, Bjarne Slapgard & Øystein Rudi

Arrangører, Gudbrandsdal Musikkfest

Musikkfestpakke | Pris per person i dobbeltrom med balkong

Pris fra

2990,-