pakketilbud

Gudbrandsdal Musikkfest

Vi er stolte over å være en del av Gudbrandsdal Musikkfest 2021! Vi er et av få utvalgte vertskap som kommer til å by på overnatting, mat og  musikk i løpet av de fire dagene musikkfesten skal pågå. Hos oss vil du kunne kjøpe musikkfest-pakke 6-8. oktober, hvor overnatting, måltider og konsert 7. oktober er inkludert. Her er det meget begrenset med plass og første mann til mølla som gjelder. Det vil i tillegg bli mulig å kjøpe pakker med kun Musikkfestmiddag og inngang til konserten, send oss en epost på booking@spidsbergseter.no for mer informasjon og priser på dette.

Noen ord fra arrangøren

«Det er med glede, iver og entusiasme vi ønskjer velkomen til Gudbrandsdal Musikkfest. Musikk er verdsspråket som bind folk saman, og vår musikkfest skal skape store opplevingar og trivsel. Vi håper musikkfesten skal bli ein møteplass mellom folk frå bygdene i dalen, hyttefolk i gudbrandsdalske fjell og godtfolk som kjem eins ærend for å høyre fin musikk.»

Musikkfestpakke på spidsbergseter

Overnatting i dobbeltrom med balkong onsdag til fredag. Middag ankomstdagen, deilig frokost, god nistepakke, Musikkfestmiddag og inngang til konsert på torsdagen, innholdsrik frokost på fredagen. Som musikkfest-gjest har du også gratis inngang til vårt unike Aquavitfjøset i oppsatte åpningstider og fri inngang til Fjellbadet. Alt ligger til rette for at du skal få noen fantastiske høstdager på fjellet, med minneverdige opplevelser for alle sanser!

Musikkfestpakkene selges direkte gjennom arrangøren: Gudbrandsdal Musikkfest.

pris fra

kr 2 990,– pr. person

Spidsbergseter 

06.10.21–08.10.21

Alle som ønsker en musikkopplevelse utenom det vanlige

LA STÅ TOM

Konsert på Spidsbergseter

Musikfestpakken på Spidsbergseter inkluderer konsert klokken 19.00 7. oktober:

«Trioen Inge Gjevre, Mads Erik Odde og Vegard Vårdal byrja å spele i lag hausten 2017 som eit resultat av fleire dansespelingar og jamsessions.

Alle tre er erfarne danse- og konsertspelemenn, og har kvar for seg lang fartstid innanfor folkemusikken. Med toraderen som det melodiførande instrumentet, trekkspelet med akkordmoglegheitene og ei hardingfele som vekslar mellom det improvisatoriske og den spesifikke stemmeføringa, gjer at uttrykket blir spennande og spesielt. Med seg på konserten har dei Georg Reiss- ein av Noregs leiande klarinettister innen tradisjonell jazz og ulike typar folkemusikk» – Gudbrandsdal Musikkfest

Ønsker du å kjøpe billett til konserten og musikkfestmiddag uten overnatting? Det er selvfølgelig mulig. Billetten kjøper du her og middagen bestiller du fra oss på Spidsbergseter ved å sende oss en mail til booking@spidsbergseter.no 

Musikkfest-pakken inneholder

  • Overnatting i komfortable dobbeltrom med balkong, flatskjerm-TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svane-senger med ekstra overmadrass.
  • En deilig middag på ankomstdagen
  • Innholdsrik frokost og nistepakke på konsertdagen
  • Billett til konserten med «Folk, Jazz & Røvere» på Spidsbergseter klokken 19.00 den 7. oktober
  • Kjøkkensjefens spesialkomponerte Musikkfestmiddag på konsertkvelden. Middagen serveres direkte etter konserten.
  • Fri inngang til Aquavitfjøset i oppsatte åpningstider
  • Fri inngang til Fjellbadet
  • En deilig frokost på avreisedagen

Musikkfestmiddag 7. oktober

Kjøkkensjefen vår, Søren, har satt sammen en spennende og velsmakende 4-retters Musikkfestmeny

1. Fjellørret bakt på purreløkaske, servert på salat av friske krydderurter

2. Spekemat tallerken: Et utvalg av lokale spekepølser og spekeskinker med syltet løk, rømme og hjemmebakt brød

3. Hjortemedaljong med viltsaus, råstekte Amandinepoteter, bakte rotgrønnsaker og rørte tyttebær

4. Spidsbergseters hjemmelagede Brunostis i nøttekurv, servert med bær og bringebærpure

Det er mulig å kjøpe kun Musikkfestmeny og inngangsbillett til konserten 7. oktober. Prisen for Musikkfestmiddagen er 755,- per person og denne bestilles ved å sende epost til booking@spidsbergseter.no, husk å oppgi antall personer. Billetter til konserten kjøper du her.

Mange av dei fremste utøvarane frå folkeleg klassisk musikk og klassisk folkemusikk er klare. På veg til konsert kan du oppleva det gudbrandsdalske kjøkenet, med spanande mat og drikke på menyen. Og vi byr på konsertarenaer med sjarm og særpreg, med vertskap som gler seg stort til besøk.

Arve Tellefsen, Kjetil Bjerkestrand, Vegard Moshagen, Bjarne Slapgard & Øystein Rudi

Arrangører, Gudbrandsdal Musikkfest

Musikkfestpakke | Pris per person i dobbeltrom med balkong

Pris fra

2990,-