Foto: Yury Rogachev/Bård Gundersen

pakketilbud

Kristinspelet 2021

Kristinspelet, spelet om Kristin Lavransdatter, arrangeres hver sommer siden 1999 på Jørundgard i Sel. Arenaen ligger kun en time og et kvarter med bil unna Spidsbergseter. Forestillingen baserer seg på Sigrid Undsets Nobelprisvinnende verk; trilogien om Kristin Lavransdatter. Se den fine minidokumentaren om Sigrid Undset: Kristin Lavransdatters rike her.

Manuset til Kristinspelet er skrevet av regissør Marie Nikazm Bakken. Kristin Lavransdatter spilles av Madalena Sousa Helly-Hanssen og Erlend Nikulaussøn spilles av Ravdeep Singh Bajwa.

Kristinspelet overnattingspakke

Vi på Spidsbergseter gleder oss til å hilse Kristinspelet-gjester velkomne til opphold og god mat sommeren 2021! Bo komfortabelt på dobbeltrom på hotell og nyt deilig rømmegrøt med lokal spekemat på speldagen. Her får du også noe å bite i når du kommer tilbake til hotellet etter forestillingen. En deilig frokost på morgenen er selvfølgelig også inkludert.

For en mest mulig komfortabel opplevelse under spelet så kan du kjøpe Kristinspelet Deluxe pakke til kun 249,-. Pakken inkluderer wraps, kaffe/te (du må ha egen termos), muffin, vann, sitteunderlag og regnponcho.

Billetter til forestillingen er ikke inkludert, men vi har avtale om rabatterte billetter for gjestene vår, 415,- for voksen og 315,- for barn (opptil 15 år), oppgi rabattkode SPIDSBERG for å få disse prisene. Du bestiller disse direkte fra Kristinspelet her.

Bestill ditt opphold og Deluxepakken til Kristinspelet på epost booking@spidsbergseter.no

Smittevern

I årets Kristinspelet pakke er ikke transport inkludert. Vi forstår at man i disse tider ikke ønsker å sitte sammen med andre enn sin egen kohort på kollektiv transport. Er dere en større gruppe som reiser sammen kan transport bestilles på forespørsel, med forbehold om ledig kapasitet.

Kristinspelet følger til enhver tid gjeldende smittevernsregler for store arrangement.

pris fra

kr 995,– pr. person

Spidsbergseter / Jørundgard 

26.06.21–03.07.21

Ikke anbefalt for små barn

LA STÅ TOM

Forestillinger 2021

Spidsbergseter har ikke tinget billetter til Kristinspelet, men vi har en avtale om rabatterte billettpriser for gjestene våre, 415,- for voksen og 315,- for barn (opptil 15 år) ved å oppgi kode SPIDSBERG. Du kjøper billetten direkte fra Kristinspelet her.

Kristinspelet forestillinger 2021:

Lørdag 26. juni

Søndag 27. juni

Tirsdag 29. juni

Onsdag 30. juni

Torsdag 1. juli

Fredag 2. juli

Lørdag 3. juli

Kristinspelet-pakken inneholder

 • Overnatting i komfortable hotellrom med flatskjerm-TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svane-senger med ekstra overmadrass.
 • Rømmegrøt og lokal spekemat på speldagen
 • Noe å bite i når du er tilbake på hotellet etter Spelet
 • Fri adgang til Fjellbadet
 • En deilig frokost på avreisedagen

Transport og billetter er ikke inkludert i pakken og er noe du må sørge for å ordne på egen hånd. Er dere en større gruppe som bestiller sammen så kan transport bestilles på forespørsel og med forbehold om ledig kapasitet.

  Kristinspelet Deluxepakke

  Vi anbefaler å kjøpe Kristinspelet Deluxe-pakke til kr 249,– pr. person som inneholder: 

  • Wraps med kylling eller fjellørret
  • Vannflaske
  • Kaffe/te (du må ha med egen termos)
  • Muffins
  • Sitteunderlag
  • Regnponcho

  En fantastisk resort i vakre Rondane. Heldigvis ikke prangende, men et koselig og lunt sted å være. Rene rom, kjempehyggelig betjening, fint bassengområde og god mat!

  Per

  Kristinspelet pakke 2021, pris per person i dobbeltrom per natt Pris fra 995,-