matopplevelse

Gudbrandsdalsbord

Covid-19 oppdatering: Vi avventer oppstart av Gudbrandsdalsbord foreløpig, men vi følger med retningslinjene og utviklingen, og informerer så snart vi åpner for store buffeter igjen.  Vi har nydelige 3-retters middager å tilby i restauranten i steden, hvor du kan velge mellom 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter komponert av vår kjøkkensjef Søren. 

Hver lørdag kan du oppleve vårt delikate og innholdsrike Gudbrandsdalsbord. Dette er en deluxe-versjon av vår vanlige buffet, som også er viden kjent for stort utvalg og gode smaker.

Velg mellom kalde og varme retter med et stort utvalg av kjøtt og fisk. Grønnsaker, poteter i flere utforminger, sauser og andre tilbehør. Spekemat, gravet laks, røkt laks og andre type fisk og skalldyr. Oster, kjeks og marmelader. Stort utvalg av mat som barna liker og ikke minst det som kanskje er alles favoritt, et flere meter langt dessertbord med alt du kan tenke deg av kaker, fromasj, mousse, pudding og is. Kaffe er selvfølgelig inkludert.

Ta deg tid til å nyte dine favoritter og benytte sjansen til å smake noe nytt – her er alt mulig!

Alle er velkomne til å bestille bord til våre middagsserveringer. Ta kontakt så finner vi en ledig tid og reserverer bord. Som gjest med halvpensjon på hotellet har du automatisk en bordreservasjon, sjekk med resepsjonen hvilken tid du er oppsatt.

pris

Kr 595,– pr person

Spidsbergseter

Hver lørdag kl 18.30–20.30 (21.00)

Halv pris for barn u/14 år