pakker

Vinterferie – halvpensjon

Vinterferie på fjellet, ved Rondane. Det blir ikke mye bedre enn dette.

I vinterferien er det yrende liv på Spidsbergseter, og snøforholdene er på sitt beste. I tillegg finnes mange aktiviteter for både barn og voksne på hele destinasjonen Venabygdsfjellet. Fra alle våre enheter har du ski inn/ut – og tilgang til 156km med nydelige, godt preparerte, langrennsløyper. Etter en herlig dag ute kan hele familien kose seg i Karlsvogna Fjellbad med klatrevegg, boblebad, steambadstu med mer. Runde av dagen med en innholdsrik vinterbuffet – her finner alle sin favoritt blant varme og kalde retter, metervis med desserter og kaffe.

Spidsbergseter Skisenter med 2 heiser og 3 nedfarter er åpen hele vinterferien uke 8 og på utvalgte dager i uke 9. Skisenteret ligger kun 500 m unna hotellet og er et fint avbrekk for den som ønsker litt mer fart under skiene.

Spesialtilbud i uke 8 og 9: Alle barn under 14 år bor gratis, i ekstra oppredning på rom til en voksen. Besteforeldre som tar med barnebarn på tur får i tillegg 25% rabatt på sitt opphold!

Det er stor etterspørsel etter hotellrom, hytter og leiligheter i vinterferien på Venabygdsfjellet, spesielt i uke 8. Mange bestiller opphold for neste år allerede ved utsjekk så det er allerede nå mye som er booket hos oss.

pris fra

kr 1 295,– per person

Spidsbergseter

Februar

For alle

r

Blir raskt fullbooket

$

Pakken inneholder

  • Overnatting i komfortable hotellrom med flatskjerm TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svanesenger med ekstra overmadrass.

  • Halvpensjon

  • Fri adgang til Karlsvogna Fjellbad, svømmebasseng, boblebad, badstu mm.

  • Fri adgang til skibåndet som går nedenfor hotellet – artig lekeplass for barna enten det er på ski eller med akebrett.

Tilleggsvalg

Balkong: kr 100,- per person per natt

Fjell-leilighet: kr 300,- ekstra per voksen per natt

Barn 5-14 år i ekstra oppredning på foreldres rom: GRATIS i uke 8 og 9

Barneseng til barn 0-4 år: GRATIS i uke 8 og 9

Barn i ekstra oppredning på eget rom Fjell-leilighet: GRATIS i uke 8 og 9

Lunsj kan kjøpes i Villreinen Cafe & Bar – Ala Carte Meny

Nistepakke fra frokostbuffeten kr 120,- per person per dag

Enkeltromstillegg: kr 300,- per natt

Priser per person per natt i dobbeltrom

Midtuke Fra 1 295‚–
Helg Fra 1 495‚–

Vi tilbragte 3 døgn her i vinterferien med to barn på 2 og 4 år i en fjellsuite med ferske skispor rett utenfor vinduet. Hotellet har masse aktiviteter som passer for barn, og de små blir virkelig tatt godt imot her av så blide og imøtekommende ansatte.

- Stig

Måltider uten stress

Vi reserverer det samme bordet i restauranten for dere til både frokost og middag hver dag så dere ikke trenger å tenke på å finne plasser. Bare kom til dekket bord og nyt maten!

Et innholdsrikt vinterferieprogram

I vinterferien uke 8 har vi et innholdsrikt program med noe for både store og små. Du finner årets program her når det er satt. Husk at du også kan bli med på noen av våre faste ukesaktiviteter der hundekjøring og trugetur til Myfallet er noe av det du kan velge mellom. Programmet for vinterferie 2020 finner du her.

Vinterferie i Fjell-leilighet med halvpensjon eller selvhushold

Mer plass? Ønsker dere å utfolde dere på litt mer plass enn et hotellrom? Våre Fjell-leiligheter er 35m2, har 2 soverom og en liten stue med fullt utrustet kjøkkenkrok. Dette kommer med et tillegg på halvpensjonsprisen.