.

pakketilbud

Sommerferie 

Planlegger du Norgesferie denne sommeren?

Sommerferie på Spidsbergseter byr på mange små og store eventyr, hva velger du? Fotturer, fiske eller bade i et fjellvann?

BO FLERE NETTER OG NYT GODT AV våre RABATTER

Bo 3-5 netter og få 20% rabatt på opphold med halvpensjon! Benytt rabattkode FERIE20 i vår onlinebooking for å få rabatten som gjelder fra juni ut oktober

Bo over 5 netter og få 30% rabatt på opphold med halvpensjon! Benytt rabattkode FERIE30 i vår onlinebooking for å få rabatten som gjelder fra juni ut oktober

OBS: For å få denne rabatten må du bestille senest 3 uker før ankomst

Aktiviteter for hele familien

Sommerferie på Venabygdsfjellet byr på aktiviteter for hele familien. Bor du på Spidsbergseter starter stiene til både små og store eventyr rett utenfor hotellet. Stolpejakten er en fin aktivitet for å bli kjent på fjellet og vi leier ut kano, trøbåt og robåt hvis man vil utforske Flaksjøen litt nærmere. Ta gjerne med fiskeutstyret til fjells, her finnes utallige fjellvann med fin fjellørret. 

Etter en dag ute er det deilig å komme inn til god mat og drikke, kanskje et besøk i Fjellbadet eller bare avslapping med en bok ute på terrassen. 

Sommerferie med barn? Vi har en fin lekeplass rett utenfor resepsjonen med huskestativ, hoppeslott mm. Inne finner dere lekerom for de minste med ballbasseng, lego og andre leker. De eldre barna kan spille bordtennis, biljard eller ballspill ute. 

I fellesferien har vi et utvidet aktivitetsprogram for barna. 

Ser du etter en sommerferie med litt mer eventyrlige opplevelser? Les om stisykling og rideturer på Venabygdsfjellet her.

Avstander:

Hunderfossen Familiepark 45 minutter

Landsbyen Ringebu 25 minutter

Sjoa Rafting 55 minutter

Nasjonal Turistveg Rondane går rett forbi hotellet med mange spennende stoppesteder langs veien

rpris fra

kr. 695,– per person

Spidsbergseter

Mai-August

For hele familien

r

Stier som starter ved hotellet

LA STÅ TOM

Pakken inneholder

  • Overnatting i komfortable hotellrom med flatskjerm TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svanesenger med ekstra overmadrass.
  • Halvpensjon
  • Fri adgang til Fjellbadet, svømmebasseng, boblebad, badstu mm. 

Tilleggsvalg

Lunsj
kan kjøpes i en av våre restauranter

Nistepakke 
kr. 85,– per person per dag

Enkeltromstillegg
kr. 300,– per natt

Rom med balkong
kr. 100,– per person per natt

Rom med nytt bad og balkong
kr. 200,– per person per natt

Fjell-leilighet
kr. 300,- per person per natt

Barn 5–14 år i ekstra oppredning på foreldres rom
kr. 500,– per person per natt

Barn 0-4 år i barneseng med oppredning
kr. 350,- per opphold

Barn i ekstra oppredning på eget rom fjell-leilighet
kr. 700,– per natt

3 barnevennlige utflukter

En sykkeltur langs Flaksjølivegen og til foten av Svartfjell kan være en fin familieaktivitet. Tur/retur Spidsbergseter er turen ca 10 km så her kan det legges opp til en dagstur for de minste barna.

Veslefjell er den perfekte toppen å sikte på for å finne ut om fjellturer er noe barna dine liker eller ikke. Enkel tur som starter på grusveg som går over i fin fjellsti til toppen. Fin utsikt og flere muligheter for å forlenge turen hvis ikke det er aktuelt å gå tilbake samme veg dere kom opp.

På tur med de minste? En fin plass å ta sikte på er båtplassen ved Flaksjøen hvor dere finner en gapahuk og brygge i idylliske omgivelser. Hit kan du også trille barnevognen.

Stolpejakten

Hver sommer og høst kan du jakte stolper på Venabygdsfjellet. En artig aktivitet for hele familien. Kart får du kjøpt i resepsjonen hos oss eller hos noen av de andre overnattingsbedriftene på fjellet. Du kan også laste ned appen og registrere stolper digitalt. Det digitale kartet viser hvor i løypa du befinner deg, men husk at det alltid er lurt å ha med kart i papirformat i tilfelle mobilen går tom for strøm. Besøk Stolpejakten.no for mer informasjon..

Rideferie

Uansett tidligere rideerfaring så har Venavind en tur for deg. Her kan hele familien få oppleve Venabygdsfjellet fra hesteryggen. Fra leieturer for de minste til heldagsturer for de eldre og mer erfarne. Les mer om ridning på Venabygdsfjellet her.

Utleie av kano, robåt og sykkel

Lyst til å utforske Flaksjøen? Vi har kano, trøbåt og robåt til utleie. Redningsvest er selvfølgelig inkludert.

Vi har også sykler til utleie for både barn og voksne. Syklene egner godt til oppdagelesesturer langs grusveiene på fjellet og dem fungerer også fint til mindre teknisk terrengsykling. Hjelm er inkludert.

Spør i resepsjonen så ordner vi med reservasjon av utstyr for deg.

Fiske

Venabygdsfjellet har mange fine fjellvann hvor sjansen for å få fjellørret på kroken er ganske stor. Fiskekort kjøper du på inatur.no. Ønsker du en fiskeguide eller kanskje å lære grunnen for fluefiske? Spør i resepsjonen så sjekker vi med lokale tilbydere om ledig kapasitet.

«Fantastisk plass med sjarmerende historie og kjempe hyggelig personale. Godt utvalg i buffet middag. Kjempe fine turmuligheter med utrolig terreng. Kommer gjerne tilbake.» Rune

Pris pr person i dobbeltrom Pris fra
Midtuke 995‚–
Weekend mai 2 190,–
Weekend juni
2 790,–
Weekend juli 2 890‚–
Weekend august 2 890‚–