bedrift / pakketilbud

 

Julebord 2021

Vårt berømte julebord er tilbake i 2021! Det begynner allerede å fylle seg opp , så her gjelder det å være raskt ute med bestilling! Vi har vår berømte julebordsbuffet både fredag og lørdag kveld, 6 helger på rad fra 5. november til 11. desember.

En julebordsweekend på Spidsbergseter er noe du sent vil glemme. Atmosfæren, maten, og musikken er med på å skape et ekte førjulseventyr her på høyfjellet, ved foten av Rondane. 

Hos oss møtes venner, familier og bedrifter for å kose seg både inne og ute fra fredag til søndag. Vi har noe for enhver, både av aktiviteter og bevertning. Våre tradisjonsrike julebord er viden kjent. Her vil du få god, hjemmelaget og tradisjonell julemat kombinert med vilt, sjømat og andre delikatesser. Dessert som får det å vannes i munnen er også en selvfølge.

Mange ønsker seg en aktivitet ute innimellom måltidene og da har vi mye å velge mellom. Fjellkørling, tre- eller femkamp, geoquiz eller bare en koselig stund foran åpen ild i vår tre-lavvo. De første skiløypene pleier også å ligge ferdig preparerte til julebordsesongen så her ligger alt til rette for en god kombinasjon av frisk luft ute og god stemning inne.

Vi har også noe for deg som foretrekker å bli innendørs hele helgen. Nyt varmen i Fjellbadet, opplev vårt unike Aquavitfjøs eller reservere et møterom for å kombinere nytte med nøye.

Felles for alle som kommer er at høydepunktet kommer til kvelden. Her blir det garantert god stemning! Vi har lagt vår elsk på bandet Southern Train og vi får stadig gode tilbakemeldinger på musikken når de spiller.

 

pris fra

kr 590,– pr person

Spidsbergseter

5.11.21–12.12.21

Anbefalt over 18 år

r

2021

weekendpakke inneholder

LA STÅ TOM

Fredag

 • Eplegløgg fra Egge Gård i Lier ved innsjekk fra kl. 16.
 • Vår berømte julebordsbuffet på kvelden
 • Levende musikk til underholdning og dans etter middag.
 • Flere barer.

Lørdag

 • Deilig frokost
 • Lunsj inkludert for de som ankom fredag
 • Vår berømte julebordsbuffet på kvelden
 • Levende musikk til underholdning og dans etter middag
 • Flere barer

Søndag

 • Ekstra stor brunch før avreise.
 • Sen utsjekk: Behold rommet til kl. 13.00.

Tilleggsvalg

Fjell-leilighet
Kr 300,– pr person pr natt

Balkong
Kr 100,– pr person pr natt

Rom med nytt bad og balkong 
Kr 200,– pr person pr natt

Barn 5–14 år i ekstra oppredning på foreldres rom
Kr 500,– pr person pr natt

Barneseng med oppredning til barn 0–4 år
350,- per opphold

Barn i ekstra oppredning på eget rom i fjell-leilighet
Kr 700,– pr natt

Lunsj kan kjøpes i Villreinen Café & Bar
A la Carte Meny

Nistepakke 
Kr 85,– pr person pr dag

Enkeltromstillegg
Kr 300,– pr natt

Gratis adgang Aquavitfjøset

Gratis inngang i verdens eneste «Aquavitfjøs», hvor dere får historien om Spidsbergseter og en innføring i akevitt. Selvfølgelig får dere mulighet til å smake på en eller fler av de over 100 forskjellige typer akevitt. Dere får også et souvenir med hjem; spesiallaget akevittglass med vår egen logo! Må forhåndsbookes. 

Fri adgang Fjellbadet

Fri adgang til Fjellbadet hele helgen.

dagpakke julebord

Vi kan tilby dagspakker med det dere ønsker av måltider, aktiviteter og musikk. Perfekt for grupper med kort reisevei. Pris fra kr 590,– per person.

Mange velger å reise samlet med buss opp og ned for å få så mye som mulig ut av kvelden sammen med gode kollegaer og venner. Vi setter dere gjerne i kontakt med et lokalt busselskap.

MUSIKK

I 2021 spiller Southern Train opp til dans og fest 5 av 6  julebordshelger her hos oss. På første julebordshelgen 5-7 november spiller Tectyl Rock’n Roll Party  – her blir det garantert liv!

Pris pr person Pris fra
Dagsbesøk inkl. julebord og fest 590‚–
Julebordsweekend
fredag–søndag
pp i dobbeltrom
3 190,–
Fredag–lørdag
inkl. julebord fredag 
pp i dobbeltrom
1 745‚–
Lørdag–søndag
inkl. julebord lørdag 
pp i dobbeltrom
1 995‚–

vær tidlig ute!

Julebordshelgene hos oss pleier å fylle seg raskt, så vi anbefaler derfor å ta kontakt tidlig for å sjekke tilgjengeligheten for større grupper. Vi fyller alle senger både på hotellet og fjell-leiligheter, og har derfor begrenset med enkeltrom disse helgene. Alle våre dobbeltrom har forøvrig mulighet til TWIN-senger.

Vi har nå feiret julebord på Spidsbergseter seks ganger, og får ikke fullrost dette hotellet, maten er upåklagelig. Å feire julebord her er intimt og trivelig der en får god tid til å snakke med kollegaer og finne på mange forskjellige aktiviteter. Aquavitfjøset må besøkes, der er alt av typer en kan tenke seg. […] Men vi er ikke i tvil, Spidsbergseter er en god kandidat for julebord hos oss i fremtiden! 

Arild Olsbakk

Olsbakk Transport AS