bedrift / pakketilbud

Julebord

Hva med å ta julebordet på fjellet i år?

En julebordsweekend på Spidsbergseter er noe du sent vil glemme. Atmosfæren, maten, og musikken er med på å skape et ekte førjulseventyr her på høyfjellet, ved foten av Rondane.

Hos oss møtes venner, familier og bedrifter for å kose seg både inne og ute fra fredag til søndag. Vi har noe for enhver, både av aktiviteter og bevertning. Våre tradisjonsrike julebord er viden kjent. Her vil du få god, hjemmelaget og tradisjonell julemat kombinert med vilt, sjømat og andre delikatesser. Dessertbordet er også noe for seg selv.

Mange ønsker seg en aktivitet ute innimellom måltidene og da har vi mye å velge mellom. Fjellkørling, tre- eller femkamp, geoquiz eller bare en koselig stund foran åpen ild i vår tre-lavvo. De første skiløypene pleier også å ligge ferdig preparerte til julebordsesongen så her ligger alt til rette for en god kombinasjon av frisk luft ute og god stemning inne.

Vi har også noe for deg som foretrekker å bli innendørs hele helgen. Nyt varmen i Karlsvogna fjellbad, opplev vårt unike Aquavitfjøs eller reservere et møterom for å kombinere nytte med nøye.

Felles for alle som kommer er at høydepunktet kommer til kvelden. Her blir det garantert god stemning! Vi har lagt vår elsk på bandet Southern Train og vi får stadig gode tilbakemeldinger på musikken når de spiller.

pris fra

kr 590,– pr person

Spidsbergseter

13.11.20–12.12.20

Anbefalt over 18 år

r

Live musikk

weekendpakke inneholder

LA STÅ TOM

Fredag

 • Eplegløgg fra Egge Gård i Lier ved innsjekk fra kl. 15.
 • Pianobar i lobbyen før kveldens måltid.
 • Julebuffet på kvelden.
 • Levende musikk til underholdning og dans etter middag.

Lørdag

 • Stor, innholdsrik frokostbuffet.
 • Lunsj.
 • Pianobar i lobbyen før julebordet.
 • Vårt berømte julebord med alt du kan tenke deg av spennende retter og tradisjonell julemat – for ikke å glemme metervis med desserter!
 • Levende musikk til underholdning og dans etter middag.

Søndag

 • Ekstra stor brunch før avreise.
 • Sen utsjekk: Behold rommet til kl. 13.00.

Gratis adgang Aquavitfjøset

Gratis inngang i verdens eneste «Aquavitfjøs», hvor dere får historien om Spidsbergseter og en innføring i akevitt. Selvfølgelig får dere mulighet til å smake på en eller fler av de over 100 forskjellige typer akevitt. Dere får også et souvenir med hjem; spesiallaget akevittglass med vår egen logo!

Fri adgang Karlsvogna Fjellbad

Fri adgang til Karlsvogna Fjellbad hele helgen.

dagpakke julebord

Vi kan tilby dagspakker med det dere ønsker av måltider, aktiviteter og musikk. Perfekt for grupper med kort reisevei. Pris fra kr 590,– per person.

Mange velger å reise samlet med buss opp og ned for å få så mye som mulig ut av kvelden sammen med gode kollegaer og venner. Vi setter dere gjerne i kontakt med et lokalt busselskap.

MUSIKK

I 2020 spiller Southern Train opp til dans og fest hver eneste julebordshelg her hos oss – her blir det garantert liv!

Pris pr person Pris fra
Dagsbesøk inkl. julebord og fest 590‚–
Julebordsweekend
fredag–søndag
pp i dobbeltrom
2 890,–
Fredag–lørdag
inkl. julebord fredag 
pp i dobbeltrom
1 445‚–
Lørdag–søndag
inkl. julebord lørdag 
pp i dobbeltrom
1 995‚–

vær tidlig ute!

Julebordshelgene hos oss pleier å fylle seg raskt, så vi anbefaler derfor å ta kontakt tidlig for å sjekke tilgjengeligheten for større grupper. Vi fyller alle senger både på hotellet og fjell-leiligheter, og har derfor begrenset med enkeltrom disse helgene. Alle våre dobbeltrom har forøvrig mulighet til TWIN-senger.

Vi har nå feiret julebord på Spidsbergseter seks ganger, og får ikke fullrost dette hotellet, maten er upåklagelig. Å feire julebord her er intimt og trivelig der en får god tid til å snakke med kollegaer og finne på mange forskjellige aktiviteter. Aquavitfjøset må besøkes, der er alt av typer en kan tenke seg. […] Men vi er ikke i tvil, Spidsbergseter er en god kandidat for julebord hos oss i fremtiden! 

Arild Olsbakk

Olsbakk Transport AS