pakker

Påskeferie – selvhushold

Påske på Spidsbergseter er alltid noe helt spesielt. Vi sørger for et innholdsrikt påskeprogram med noe for liten og stor, både ute og inne.

Snøsikre Venabygdsfjellet byr på gode preparerte løyper gjennom hele påsken. Vi kan ikke garantere strålende sol hver dag, men i stort sett pleier vi å treffe veldig godt med påskeværet sånn at du kan dra hjem med fregner på nesen og et ordentlig påfyll av vitamin D. Påsken er populær og blir raskt booket, mange bestiller sitt opphold allerede ved utsjekk så vi anbefaler å ikke vente for lenge.

Våre fjell-leiligheter, 35kvm, 2 soverom, liten stue og fullt utrustet kjøkkenkrok,  passer utmerket til et opphold med selvhushold.

Velger du dette alternativet er sluttrengjøring inkludert men alt annet ordner man selv. Sengetrekk/håndklær kan leies ekstra fra oss og dere kan gjerne kjøpe utvalgte måltider inne på hotellet hvis dere vil slippe å lage eget en dag. Inngang til Karlsvogna Fjellbad fås til rabattert pris.

Leilighetene leies ut i bestemte perioder i påsken: fredag-onsdag, onsdag-søndag, en uke eller hele påsken (fredag-søndag).

pris fra

kr 1 000,– pr. person

Spidsbergseter

3–13. april 2019

For alle

r

Sluttrengjøring er inkludert

$

Pakken inneholder

  • Overnatting i komfortabel 2-roms Fjell-leilighet

  • Selvhushold inkludert sluttrengjøring

tilleggsvalg

Sengetrekk/håndklær – 250,- pr sett/40,- pr ekstra håndkle

Inngang til Karlsvogna Fjellbad: 80,- per voksen og 50,- per barn per inngang

Billett til skibandet nedenfor leilighetene: 75,- per dag

Frokost: 180,- per person per dag

Middag: 445,- per person per dag søndag-fredag, 595,- per person lørdag

Barn 0-3 år spiser gratis. Barn 4-14 år: halv pris.

Pris per enhet

Fredag–onsdag 7 800‚–
Onsdag–søndag 9 500‚–
Hele påsken (fre–søn) 12 800‚–
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module content settings!
Navn på fornøyd gjest

Hele påskeprogrammet

Vi setter hvert år sammen et innholdsrikt påskeprogram med aktiviteter som passer for både små og store. Påskeprogrammet for 2020 kan du se her. Påskeverksted, kostymerenn, uteservering ved lavoen med live musikk, Aquavitfjøset, Pop-up grill ute i skiløypa, ekstra stor påskebuffet på påskeaften, afterski med mer.

Spidsbergseter Skisenter - åpent i hele påsken!

Lyst på en dag eller flere med nedoverski? Spidsbergseter Skisenter er vel verdt et besøk, her får du effektiv kjøring i artig terreng. Perfekt for barnefamilier, alle skiløyper ender opp på samme sted. I påsken kan de mindre barna teste barnesnøscooter og det legges også opp til artige konkurranser og aktiviteter i skibakken.  Les mer om priser og åpningstider her. Link til siden om skisenteret.