.

pakketilbud

Skiferie

Velkommen til snøsikre Venabygdsfjellet i vinter! Bor du på Spidsbergseter er det kun noen få trinn ut fra hotell og leiligheter til flotte skiløyper. Når du henter ut skiene fra det vi vil si er verdens koseligste skistall er det bokstavelig talt bare å åpne døra for å starte turen.

Nyt godt av vår vinterrabatt

Vi gir deg 20% rabatt på opphold med halvpensjon når du bestiller minimum 3 døgn. For å få rabatten må bestillingen gjøres online med rabattkode VINTER20

Venabygdsfjellet

Venabygdsfjellet har et unikt og snilt løypenett i en storslagen natur sør for Rondane. Her kan man kombinere de flotteste turer i både høyfjells- og fjellbjørkterreng. Turområdet med 156 km preparerte løyper, er egnet både for treningsturer og rolige turer i snakketempo. Fra Spidsbergseter blir det preparert doble spor med god plass imellom til å skøyte. Terrenget varierer mellom topper, daler og stor hvite vidder som innbyr til spennende turer utenfor løypenettet.

Når du kommer tilbake inn igjen etter skitur, venter varm toddy i skistallen som du kan nyte før du fortsetter inn på hotellet.

Ønsker du andre aktiviteter i tillegg til alle skiturene så kan vi gjerne anbefale hundekjøring, kanefart eller fjellkørling. Les mer om våre aktiviteter her.

Har du meldt deg på til Trollski Marathon og trenger overnatting? Sjekk våre tilbud på opphold innfor løpet her. 

pris fra

kr 1 095,– pr person

Spidsbergseter

November–april

For alle

r

156 km oppkjørte skiløyper

LA STÅ TOM

Pakken inneholder

  • Overnatting i komfortable hotellrom med flatskjerm TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svane-senger med ekstra overmadrass.
  • Halvpensjon.
  • Fri adgang til Fjellbadet, svømmebasseng, boblebad, badstu mm.
  • Oppbevaring av ski i verdens koseligste skistall.
  • Fri bruk av tørkerom.
  • Bemannet skistall hver morgen mandag til lørdag – få gode tips til turen.

Tilleggsvalg

Lunsj
kan kjøpes i en av våre restauranter

Nistepakke 
kr. 85,– per person per dag

Enkeltromstillegg
kr. 300,– per natt

Rom med balkong
kr. 100,– per person per natt

Rom med nytt bad og balkong
kr. 200,– per person per natt

Fjell-leilighet
kr. 300,- per person per natt

Barn 5–14 år i ekstra oppredning på foreldres rom
kr. 500,– per person per natt

Barn 0-4 år i barneseng med oppredning
kr. 350,- per opphold

Barn i ekstra oppredning på eget rom fjell-leilighet
kr. 700,– per natt

Trolløypa

Bo på Spidsbergseter og opplev hele eller deler av Trolløypa Sør. Her kan du først sette av noen dager med flotte skiturer i Venabygdsfjellets løypenett før du tar turen videre sørover langs Trolløypa, første stopp er Måsåplassen men turen kan fortsette helt til Lillehammer hvis du vil det. Ønsker du å gå hele Trolløypa? Her kan du lese mer om det som blir benevnt som Europas flotteste skiopplevelse!

Skileie

Trenger du å leie utstyr? Vi har moderne felleski og gode Fischer Touring-skisko. Her finner du detaljer og priser på utleie.

Treningsopphold

Eivind Warlo, trener Team Veidekke Innlandet:

«Som treningsdestinasjon er Venabygdsfjellet veldig undervurdert. Jeg har hatt med treningsgrupper på elitenivå hit i ti år, og det er en grunn til at vi kommer tilbake år etter år. I 18/19-sesongen var Team Veidekke Innlandet her i 3 uker totalt, både sommer og vinter.

Kombinasjonen av lange stigninger fra dalene på begge sider, og slake vidder oppe på platået, gjør Venabygdsfjellet til et helt unikt område, der det er lett å trene mye og godt!

Her finner vi kanskje Norges beste skiterreng for mengdetrening, kombinert med gode konkurranseløyper som er lyssatt. Overnattingsmuligheter ved Lundes, Venabu og Spidsbergseter er kanskje de beste vi har her i landet til treningsformål.

Skiløyper, turstier, sykkeltraseer og rulleskimuligheter ligger bokstavelig talt ved dørterskelen, og når man kommer inn fra økt er maten som serveres helt fantastisk, og hakket bedre enn andre steder synes vi.

Om man velger å bo i leilighet/hytte og lage mat selv, er det null problem med en rikholdig og søndagsåpen butikk oppe på fjellet. Lokalisert midt mellom Oslo og Trondheim håper vi at flere vil finne veien hit og dele fjellet med oss framover! Jeg er gjerne behjelpelig med gode råd og treningsruter!»

Spidsbergseter Skisenter

Skisenteret vil dessverre ikke holde åpent vinteren 2022 

Lyst på en dag med nedoverski? Spidsbergseter Skisenter er vel verdt et besøk, her får du effektiv kjøring i artig terreng. Les mer om priser og åpningstider for skisenteret her. 

Meget godt hotell med stor grad av personlig service, topp mat og helt topp preppa turløyper hver natt.

Arnstein

Pris pr person i dobbeltrom Pris fra
Midtuke 1 095‚–
Weekend november/desember
(NB! Julebordshelger)
2 890,–
Weekend januar/april 2 790‚–
Weekend februar/mars 2 990‚–
Romjulsweekend 2 590,–