pakketilbud

Troll Ski Marathon

rennet for deg som søker utfordringer utover det normale! 

Bli med på et av verdens lengste og fineste klassiske turrenn. I 2020 er renndagen lørdag 18. april.

Løypa går i småkupert høyfjellsterreng, bjørkeskog og over myrer mellom 870 og 1030 moh. Langs løypa holder Nord-Europas opprinnelige og urgamle villreinstamme til og ulv, bjørn, jerv og gaupe frekventerer fjellområdene jevnlig.

pris fra

kr 1 295,– pr person

Venabygdsfjellet

18. april 2020

LA STÅ TOM

Pakken inneholder

  • Halvpensjon
  • Ekstra tidlig frokost renndagen
  • Fri adgang til vår moderne skistall
  • Fri adgang til Karlsvogna fjellbad

Flere distanser å velge mellom

Lillehammer Troll Ski Marathon er et av verdens fineste og lengste turrenn og går ved påsketider hvert år. Renntraseen følger Trolløypa fra Venabygdsfjellet til Sjusjøen og går i variert fjellterreng mellom 850 og 1050 moh. Distansene det konkurreres i er 120, 95 , 45 og 13 kilometer og det er og klasser for trimmere og familier.

120 km – for den hardeste

For deg som vil ta utfordringen med en tur på 120 kilometer er starten på denne distansen på Venabygdsfjellet. Underveis på turen har du 16 drikke/matstasjoner og stavservice samt 1 smørestasjon når det gjenstår 45 kilometer. Løypa følger som 95 kilometeren Trolløypa frem til etter Pellestova, men der skiller den lag med Trolløypa og tar innover mot Hornsjø med retur tilbake til Pellestova. Derifra følges Trolløypa mot målet på Sjusjøen.

95 km – den klassiske hoveddistansen

Løypa på 95 kilometeren er den klassiske hoveddistansen som har vært i alle år helt siden starten i 1994. Løypa har en total høydemeter på ca. 1 500 meter.  Starten er på Venabygdsfjellet og målgangen er på Sjusjøen og du følger Trolløypa hele tiden. Underveis er det 12 drikke/matstasjoner og på hver matstasjon har du og stavservice. Det er 1 smøreservice  på Lisetra rett før stigningen mot Hafjell/Pellestova 20 kilometer før mål.

Vi ligger kun 2 km fra starten og her har vi langrennsløypene rett utenfor døren slik at dere kan ta skitesten og oppvarmingsturen på veg til start. Vi ordner selvfølgelig også med skyss til start hvis ønskelig.

Vi kan tilby boende i komfortable dobbeltrom og enkeltrom med halvpensjon, fredag-lørdag, fredag-søndag eller hvorfor ikke komme opp allerede på torsdag for å teste skiløypa? Skal hele familien på tur? Vi har rom med muligheter for ekstra oppredning. Når du tester løypa kan resten av familien nyte Karlsvogna fjellbad, finne på noe artig i lekerommet eller selvfølgelig nyte de flotte turmulighetene!

Priser pr person
inkl. halvpensjon
Pris fra
Tors–søn dobbeltrom 3 385‚–
Tors–søn enkeltrom 4 135,–
Weekend dobbeltrom 2 490‚–
Weekend enkeltrom 2 990‚–
Fre–lør dobbeltrom 1 295,–
Fre–lør enkeltrom 1 545,–

Fantastisk terreng for langrenn.

Christine