pakketilbud

Troll Ski Marathon

Rennet for deg som søker en real utfordring! 

Bli med på et av verdens lengste og fineste klassiske turrenn. Rennet ville ha hatt 25 års jubileum i 2021, men ble dessverre avlyst som de fleste andre idrettsarrangementer på grunn av Covid-19. I 2022 er renndagen satt til 2. april. 

Løypa går i småkupert høyfjellsterreng, bjørkeskog og over myrer mellom 870 og 1030 moh. Langs løypa holder Nord-Europas opprinnelige og urgamle villreinstamme til og ulv, bjørn, jerv og gaupe frekventerer fjellområdene jevnlig.

NYT GODT AV VÅR VINTERRABATT

Vi gir deg 20% rabatt på opphold med halvpensjon når du bestiller minimum 3 døgn. For å få rabatten må bestillingen gjøres online med rabattkode VINTER20

pris fra

kr 1 295,– pr person

Venabygdsfjellet

2. april 2022

LA STÅ TOM

Pakken inneholder

  • Halvpensjon
  • Ekstra tidlig frokost renndagen
  • Fri adgang til vår moderne skistall
  • Fri adgang til Fjellbadet

Tilleggsvalg

Transport fra Ringebu Stasjon t/r
Kr 450,- pr vei 

Rom med balkong
Kr 100,– pr person pr natt. Rom med balkong har ikke plass til ekstra oppredning.

Rom med nytt bad og balkong
Kr 200,– pr person pr natt. Rom med nytt bad og balkong har ikke plass til ekstra oppredning.

Fjell-leilighet
Kr 300,- ekstra per person (voksen per natt) ved 2 personer. Er dere 3 personer som ønsker å dele en leilighet tar vi ikke noe tillegg, så prisen blir den samme som i dobbeltrom på hotellet.

Enkeltromstillegg
Kr 300,– pr natt

Lunsj kan kjøpes i Villreinen Cafe & Bar 

Flere distanser å velge mellom

Lillehammer Troll Ski Marathon er et av verdens fineste og lengste turrenn og går ved påsketider hvert år. Renntraseen følger Trolløypa fra Venabygdsfjellet til Sjusjøen og går i variert fjellterreng mellom 850 og 1050 moh. Distansene det konkurreres i er 120, 95 , 45 og 13 kilometer og det er og klasser for trimmere og familier.

120 km – for den hardeste

For deg som vil ta utfordringen med en tur på 120 kilometer er starten på denne distansen på Venabygdsfjellet. Underveis på turen har du 16 drikke/matstasjoner og stavservice samt 1 smørestasjon når det gjenstår 45 kilometer. Løypa følger som 95 kilometeren Trolløypa frem til etter Pellestova, men der skiller den lag med Trolløypa og tar innover mot Hornsjø med retur tilbake til Pellestova. Derifra følges Trolløypa mot målet på Sjusjøen.

95 km – den klassiske hoveddistansen

Løypa på 95 kilometeren er den klassiske hoveddistansen som har vært i alle år helt siden starten i 1994. Løypa har en total høydemeter på ca. 1 500 meter.  Starten er på Venabygdsfjellet og målgangen er på Sjusjøen og du følger Trolløypa hele tiden. Underveis er det 12 drikke/matstasjoner og på hver matstasjon har du og stavservice. Det er 1 smøreservice  på Lisetra rett før stigningen mot Hafjell/Pellestova 20 kilometer før mål.

Vi ligger kun 2 km fra starten og her har vi langrennsløypene rett utenfor døren slik at dere kan ta skitesten og oppvarmingsturen på veg til start. Vi ordner selvfølgelig også med skyss til start hvis ønskelig.

Vi kan tilby boende i komfortable dobbeltrom og enkeltrom med halvpensjon, fredag-lørdag, fredag-søndag eller hvorfor ikke komme opp allerede på torsdag for å teste skiløypa? Skal hele familien på tur? Vi har rom med muligheter for ekstra oppredning. Når du tester løypa kan resten av familien benytte Fjellbadet, finne på noe artig i lekerommet eller selvfølgelig nyte de flotte turmulighetene!

Priser pr person
inkl. halvpensjon
Pris fra
Tors–søn dobbeltrom 3 585‚–
Tors–søn enkeltrom 4 485,–
Weekend dobbeltrom 2 590‚–
Weekend enkeltrom 3 190‚–
Fre–lør dobbeltrom 1 295,–
Fre–lør enkeltrom 1 595,–

Fantastisk terreng for langrenn.

Christine