pakketilbud

Vinterferie uke 8 og 9

Vinterferie på fjellet, ved Rondane. Bo på hotell med halvpensjon og gå til dekket bord både til frokost og middag. Inngang til Fjellbadet er inkludert. Vi har et innholdsrikt vinterferieprogram både i uke 8 og 9

Bestill online for de beste prisene

Ved online bestilling kan du velge alternativet «betal nå», her betaler du oppholdet på forhånd og får rabatt i forhold til andre bookingalternativer. Et forhåndsbestilt opphold kan ikke refunderes og det kan heller ikke gjøres endringer i ankomst/avreisedato. 

Nyt godt av vår vinterrabatt

Vi gir deg 20% rabatt på opphold med halvpensjon når du bestiller minimum 3 døgn. For å få rabatten må bestillingen gjøres online med rabattkode VINTER20

AKTIV FERIE

I vinterferien er det yrende liv på Spidsbergseter, og snøforholdene er på sitt beste. I tillegg finnes mange aktiviteter for både barn og voksne på hele destinasjonen Venabygdsfjellet. Fra alle våre enheter har du ski inn/ut – og tilgang til 156km med nydelige, godt preparerte, langrennsløyper. Nedenfor hotellet finner dere et skiband og en liten akebakke, perfekt for de minste som skal lære seg å stå på ski, eller som vintermoro for hele familien. Skibandet er gratis å bruke. Etter en herlig dag ute kan hele familien kose seg i Fjellbadet med klatrevegg, boblebad, steambadstu med mer. Runde av dagen med en nydelig middag. 

Det er stor etterspørsel både på hotellrom og leiligheter i vinterferien på Venabygdsfjellet, spesielt i uke 8. Mange bestiller opphold for neste år allerede ved utsjekk.

pris fra

kr 1095,– pr person

Spidsbergseter

Uke 8 & 9

For alle

r

Blir raskt fullbooket

LA STÅ TOM

Pakken inneholder

  • Overnatting i komfortable hotellrom med flatskjerm TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svane-senger med ekstra overmadrass.
  • Halvpensjon.
  • Fri adgang til Fjellbadet, svømmebasseng, boblebad, badstu mm.
  • Fri adgang til skibåndet som går nedenfor hotellet – artig lekeplass for barna enten det er på ski eller med akebrett.

Tilleggsvalg

Rom med balkong
Kr 100,– pr person pr natt. Rom med balkong har ikke plass til ekstra oppredning.

Rom med nytt bad og balkong
Kr 200,– pr person pr natt. Rom med nytt bad og balkong har ikke plass til ekstra oppredning.

Fjell-leilighet
Kr 300,- ekstra per person (voksen per natt)

Barn 5–14 år i ekstra oppredning på foreldres rom
Kr 500,– pp pr natt

Barneseng med oppredning til barn 0–4 år
350,- per opphold

Barn i ekstra oppredning på eget rom fjell-leilighet
Kr 700,– pr natt

Lunsj kan kjøpes i restauranten 

Enkeltromstillegg
Kr 300,– pr natt

Nistepakke
Kr 85,– pr person pr dag

Måltider uten stress

Vi reserverer det samme bordet i restauranten for dere til både frokost og middag hver dag så dere ikke trenger å tenke på å finne plasser. Bare kom til dekket bord og nyt maten!

Innholdsrikt vinterferieprogram

I vinterferien uke 8 og 9 har vi et innholdsrikt program med noe for både store og små. Se programmet her. 

Vinterferie i fjell-leilighet med halvpensjon eller selvhushold

Mer plass? Ønsker dere å utfolde dere på litt mer plass enn et hotellrom? Våre Fjell-leiligheter er 35 m², har 2 soverom og en liten stue med fullt utrustet kjøkkenkrok. Dette kommer med et tillegg på halvpensjonsprisen.

Vi tilbragte 3 døgn her i vinterferien med to barn på 2 og 4 år i en fjellsuite med ferske skispor rett utenfor vinduet. Hotellet har masse aktiviteter som passer for barn, og de små blir virkelig tatt godt imot her av så blide og imøtekommende ansatte.

Stig

Pris pr person pr natt i dobbeltrom Pris fra
Midtuke 1 095‚–
Helg 1 495,–