pakketilbud

Vinterferie uke 8 og 9

Vinterferie på fjellet, ved Rondane. Det blir ikke mye bedre enn dette. Vi har et innholdsrikt vinterferieprogram både i uke 8 og 9. 

BO FLERE NETTER OG NYT GODT AV VÅRE RABATTER
Bo 3-5 netter og få 20% rabatt på opphold med halvpensjon! Benytt rabattkode VINTER20 i vår onlinebooking for å få rabatten. Gjelder alle dager fra 1. januar tom. 31. mars, samt midtuke i november og desember.

Bo over 5 netter og få 30% rabatt på opphold med halvpensjon! Benytt rabattkode VINTER30 i vår onlinebooking for å få rabatten. Gjelder alle dager fra 1. januar tom. 31. mars, samt midtuke i november og desember.

I vinterferien er det yrende liv på Spidsbergseter, og snøforholdene er på sitt beste. I tillegg finnes mange aktiviteter for både barn og voksne på hele destinasjonen Venabygdsfjellet. Fra alle våre enheter har du ski inn/ut – og tilgang til 156km med nydelige, godt preparerte, langrennsløyper. Etter en herlig dag ute kan hele familien kose seg i Fjellbadet med klatrevegg, boblebad, steambadstu med mer. Runde av dagen med en nydelig middag. 

Spidsbergseter Skisenter med 2 heiser og 3 nedfarter er åpen hele vinterferien uke 8 og på utvalgte dager i uke 9. Skisenteret ligger kun 500 m unna hotellet og er et fint avbrekk for den som ønsker litt mer fart under skiene.

Det er stor etterspørsel etter hotellrom, hytter og leiligheter i vinterferien på Venabygdsfjellet, spesielt i uke 8. Mange bestiller opphold for neste år allerede ved utsjekk.

pris fra

kr 1 295,– pr person

Spidsbergseter

Februar

For alle

r

Blir raskt fullbooket

LA STÅ TOM

Pakken inneholder

 • Overnatting i komfortable hotellrom med flatskjerm TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svane-senger med ekstra overmadrass.

 • Halvpensjon.

 • Fri adgang til Fjellbadet, svømmebasseng, boblebad, badstu mm.

 • Fri adgang til skibåndet som går nedenfor hotellet – artig lekeplass for barna enten det er på ski eller med akebrett.

Tilleggsvalg

 • Fjell-leilighet
  Kr 300,- pr person pr natt
 • Balkong
  Kr 100,– pr person pr natt
 • Barn 5–14 år i ekstra oppredning på foreldres rom
  Kr 500,– pr person pr natt
 • Barneseng til barn 0–4 år
  Uten oppredning Kr 250,- pr barn pr opphold, m
  ed oppredning Kr 350,– pr barn pr opphold
 • Barn i ekstra oppredning på eget rom fjell-leilighet
  Kr 700,– pr natt
 • Lunsj kan kjøpes i Villreinen Café & Bar
  À la Carte-meny
 • Nistepakke
  Kr 80,– pr person pr dag
 • Enkeltromstillegg
  Kr 300,– pr natt

Måltider uten stress

Vi reserverer det samme bordet i restauranten for dere til både frokost og middag hver dag så dere ikke trenger å tenke på å finne plasser. Bare kom til dekket bord og nyt maten!

Innholdsrikt vinterferieprogram

I vinterferien uke 8 har vi et innholdsrikt program med noe for både store og små. Du finner årets program her når det er satt. Husk at du også kan bli med på noen av våre faste ukesaktiviteter der hundekjøring og trugetur til Myfallet er noe av det du kan velge mellom. Programmet for vinterferie 2020 finner du her.

Vinterferie i fjell-leilighet med halvpensjon eller selvhushold

Mer plass? Ønsker dere å utfolde dere på litt mer plass enn et hotellrom? Våre Fjell-leiligheter er 35 m², har 2 soverom og en liten stue med fullt utrustet kjøkkenkrok. Dette kommer med et tillegg på halvpensjonsprisen.

Vi tilbragte 3 døgn her i vinterferien med to barn på 2 og 4 år i en fjellsuite med ferske skispor rett utenfor vinduet. Hotellet har masse aktiviteter som passer for barn, og de små blir virkelig tatt godt imot her av så blide og imøtekommende ansatte.

Stig

Pris pr person pr natt i dobbeltrom Pris fra
Midtuke 1 295‚–
Helg 1 495,–