pakketilbud

Vinterferie uke 8 & 9

Vinterferie på fjellet, ved Rondane. Bo på hotell med halvpensjon og gå til dekket bord både til frokost og middag. Inngang til Fjellbadet er inkludert. Vi har et innholdsrikt vinterferieprogram både i uke 8 & 9.

Nyt godt av vår vinterrabatt

Vi gir deg opp til 30% rabatt på opphold med halvpensjon når du bestiller minimum 3 netter. For å få rabatten må bestillingen gjøres online med rabattkode. Siste sjanse for å bestille med rabatt er 3 dager før ankomst.

FERIE20 – 20% rabatt ved minimum 3-5 døgn*

FERIE30 – 30% rabatt ved mininum 6-14 døgn*
*halvpensjon inkludert, oppholdet kan ikke refunderes, rabatten gjelder for hele oppholdsperioden, koden er kun gyldig inntil 11 dager før ankomst

AKTIV FERIE

I vinterferien er det yrende liv på Spidsbergseter, og snøforholdene er på sitt beste. I tillegg finnes mange aktiviteter for både barn og voksne på hele destinasjonen Venabygdsfjellet. Fra alle våre enheter har du ski inn/ut – og tilgang til 156km med nydelige, godt preparerte, langrennsløyper. Nedenfor hotellet finner dere et skiband og en liten akebakke, perfekt for de minste som skal lære seg å stå på ski, eller som vintermoro for hele familien. Skibandet er gratis å bruke. Etter en herlig dag ute kan hele familien kose seg i Fjellbadet med klatrevegg, boblebad, steambadstu med mer. Runde av dagen med en nydelig middag. 

Det er stor etterspørsel både på hotellrom og leiligheter i vinterferien på Venabygdsfjellet, spesielt i uke 8. Mange bestiller opphold for neste år allerede ved utsjekk.

pris fra

kr. 1 095,– per person

Spidsbergseter

uke 8 & 9

for alle

r

blir raskt fullbooket

LA STÅ TOM

Pakken inneholder

  • overnatting i komfortable hotellrom med flatskjerm TV, nye Svane-senger med ekstra overmadrass,
  • gratis høyhastighets WiFi,
  • halvpensjon (deilig frokost og middag),
  • fri adgang til Fjellbadet, svømmebasseng, boblebad, badstu mm.,
  • fri adgang til skibåndet som går nedenfor hotellet – artig lekeplass for barna enten det er på ski eller med akebrett.

Tilleggsvalg

Lunsj
kan kjøpes i en av våre restauranter

Nistepakke 
kr. 85,– per person per dag

Enkeltromstillegg
kr. 450,– per natt

Rom med balkong
kr. 100,– per person per natt

Rom med nytt bad og balkong
kr. 200,– per person per natt

Leilighet
kr. 200-750,- per person per natt

Barn 0-4 år i barneseng med oppredning
kr. 350,- per opphold

Barn 5–14 år i ekstra oppredning på foreldres rom
kr. 500,– per person per natt

Barn 5–14 år i ekstra oppredning på eget leilighet
kr. 700,– per natt

Måltider uten stress

Vi reserverer det samme bordet i restauranten for dere til både frokost og middag hver dag så dere ikke trenger å tenke på å finne plasser. Bare kom til dekket bord og nyt maten!

Pris per person per natt i dobbeltrom Pris fra
Midtuke 1 095‚–
Helg 1 395,–

«Vi tilbragte 3 døgn her i vinterferien med to barn på 2 og 4 år i en fjellsuite med ferske skispor rett utenfor vinduet. Hotellet har masse aktiviteter som passer for barn, og de små blir virkelig tatt godt imot her av så blide og imøtekommende ansatte.» Stig