pakketilbud

Workation

Lei av hjemmekontor? Bytt til fjellkontor med en workation på Spidsbergseter. Bo på hotell med frokost og middag inkludert eller i en ny leilighet på Spidsbergseter Lodge med selvhushold. Gratis høyhastighets WiFi både på rom og leiligheter. Hotellet har flotte fellesarealer hvor du gjerne kan sitte å arbeide. Vi har også flere møte- og grupperom ved behov for større plass.  

Du styrer dagene selv

Nyt en god lunsj i Villreinen Café & Bar, slapp av foran peisen i de gamle seterstuene, sov godt i gode senger og opplev fjellet, ved foten av Rondane. Flotte skiløyper for både klassisk og skøyting starter rett utenfor hotellet. Relax i Fjellbadet. Du velger selv hvordan du ønsker å legge opp dagen. 

Ankommer du med tog til Ringebu stasjon så avtaler vi henting for deg. Kjører du selv har vi stor parkeringsplass, som også har 8 nye elbil ladere. Her benytter du ladebrikke eller appen Charge365 for å lade bilen din. 

Inviter til kundemøte

Vi har et godt samarbeid med Innovasjonssenteret nede i Ringebu, hvor du finner topp moderne lokaler og mulighet for å leie både kontorplass og møterom kun 50 meter unna togstasjonen. Hvorfor ikke invitere kollegaene eller kundene til lunsj på Annis Spisested, med påfølgende møte på Innovasjonssenteret? Her ligger alt til rette for en effektiv dag. 

Bestill din workation via epost eller direkte i vår online booking

pris fra

kr 995,– pr. person pr. natt

Spidsbergseter

Hele året

Ta med jobben til fjells

r

Kombiner gjerne med kontordager på Innovasjonssenteret i Ringebu

LA STÅ TOM

Pakken inneholder

Dette er ikke noen standard pakke så her velger du selv periode, antall døgn, om du ønsker bo på hotell med pensjon eller på Spidsbergseter Lodge med selvhushold. Har du spørsmål om fasiliteter er du velkommen til å sende oss en e-post til booking@spidsbergseter.no eller ringe 61284000.

Tilleggsvalg

Enkeltrom
Kr 300,- pr natt

Rom med balkong
Kr 100,- pr person pr natt

Rom med nytt bad og balkong
Kr 200,– pr person pr natt

Møte- eller grupperom på hotellet
Kr 1500,– per dag inkludert kaffe/te, fruktfat og isvann

Transport 
Kr 450,- per veg Ringebu-Spidsbergseter

Leie av kontorplass eller møterom på Innovasjonssenteret
Se prisliste og kontaktinfo her.

Reservasjon/bestilling utenfor hotellet
Vi tar 500,- i administrasjonsavgift hvis du ønsker at vi hjelper deg med bestilling av fasiliteter på Innovasjonssenteret og/eller reservasjon av spisested nede i Ringebu. 

Lunsj kan kjøpes i Villreinen Café & Bar: À la Carte-meny

Nistepakke
Kr 85,– pr person pr dag

Måltider uten stress

Vi reserverer det samme bordet i restauranten for deg til både frokost og middag hver dag. Bare kom til dekket bord og nyt maten!

Innovasjonssenteret i Ringebu

Ønsker du en dag i et kontorfelleskap eller har behov for å leie møterom mer sentralt? Innovasjonssenteret i Ringebu har topp moderne lokaler og ligger kun 50 meter unna togstasjonen i Ringebu. Fra her er det nære til butikker, restauranter og kafeer i Landsbyen Ringebu.

Smitteverntiltak

Vi tar smittevern på høyeste alvor og du skal være trygg på at vi har gjort alt vi kan for å legge til rette for et trygt opphold. Les mer om våre smitteverntiltak her. 

Spidsbergseter lever opp til alle forventninger man kan ha til et hotell, topp service fra innsjekk til utsjekk!

Henrik

 

Priseksempel pr. person Pris fra
Weekend enkeltrom med halvpensjon 3 190‚–
3 netter midtuke enkeltrom med halvpensjon 3 885‚–
Weekend i Lodge med selvhushold 6 790,–
3 netter midtuke Lodge med selvhushold 8 985‚–