arrangere

Familieselskap

Ønsker du å samle hele familien til et selskap, er Spidsbergseter et ypperlig valg!

Her har man mulighet for samhold i flere lokaler på hotellet, man kan gjennomføre aktiviteter ute og inne og naturen legger til rette for deilige fjellturer rett utenfor døren. Kommer man hit på vinterstid, har vi skiløyper som strekker seg utover det flotte vinterlandskapet. På sommeren er det et spennende stinett å utforske både for små og store.

Et besøk i Fjellbadet står ofte høyt på de minste i familiens ønskeliste, uansett årstid. Lekerommet i de gamle stuene er også en favoritt hele året og på den nye lekeplassen utenfor resepsjonen er det alltid liv om sommeren. Her kan du som foreldre slappe av og la barna rase litt for seg selv – vi har høy takhøyde for lek og moro, og lokaler som passer til det.

Den personlige atmosfæren på hotellet bidrar til noen fine dager for store og små der kos, hygge og avslapning står i fokus. Våre ansatte gjør alt for at dere skal få det oppholdet dere ønsker. Ønsker dere ekstra fine omgivelser kan det å sitte i Nordlyset restaurant med festdekning sette prikken over i’en. Her har dere utsikt over Rondane og kan nyte enten en deilig buffet eller en fantastisk 3-retters festmiddag.

Det er mange som synes vi ligger perfekt til hvis familien bor på ulike steder i landet. Vi ligger ganske presis midt i mellom Trondheim og Oslo. Det er også enkelt å ta seg til oss fra både øst og vest.

Familie er viktig for oss på Spidsbergseter. Både fordi vi er en familiebedrift hvor fjerde generasjon driver hotellet i dag, men også fordi vi føler at vi er en stor familie, alle vi som jobber her. Vi er opptatt av å ta godt vare på hverandre og på dere som gjester. Det tror vi at dere vil legge merke til og sette pris på.

pris fra

kr. 1 295,– per person