aktiviteter

Hundekjøring

Hos oss kan du få oppleve å kjøre ditt eget hundespann, etter å på forhånd ha blitt instruert av en erfaren hundefører.

Det er en helt spesiell følelse å møte de ivrige hundene, som tripper av iver for å komme seg avgårde på tur. Lydnivået er høyt og adrenalinet pumper – dette er noe dem elsker mer enn noe annet! Kontrasten er stor når starten har gått og alt blir stille. Hundene traver på i jevnt tempo og du kan nyte lyden av poter mot snøen, flott natur i alle retninger og kjenne vinteren nærmere innpå enn noen gang. Enten du kjører eller sitter på i sleden så er dette et godt vinterminne å ta med seg hjem fra fjellet.

Vi tilbyr dette som en aktivitet hver tirsdag fra og med 9. januar og gjennom hele vintersesongen 2023/2024. Påmelding senest kl. 17.00 kvelden før.

Vi kan også få til kjøring andre dager på forespørsel gjennom sesongen, med forbehold om kapasitet hos hundefører (minimum 8 personer). 

oppmøte resepsjonen

når det er snø på bakken

alle aldre

husk varme klær

LA STÅ TOM

Utstyr for en behagelig tur

Klær til turen er ikke inkludert. Vi anbefaler at du har på varme, grove sko. Varm jakke og bukse, vindtett lue, votter og gjerne briller. Turen på 6 km tar ca 30 min og dere kjører i nærheten av hotellet. Det kan fort bli kaldt på hundekjøringen, så det ligger an til en mer behagelig opplevelse hvis du er godt kledd.

Hundekjøring for større grupper

Er dere en storfamilie, vennegjeng eller bedrift som gjerne kunne tenkt dere å prøve hundekjøring? Når vi har kapasitet, kan vi arrangere hundekjøring utenom oppsatt tid. Det er ikke alltid alle kan kjøre samtidig, men da ordner vi med bål i lavvoen og kan arrangere quiz eller fjellkørling for dem som venter. Pris på forespørsel.

«Vi bestemte oss for å prøve hundekjøring. Anbefales på det sterkeste – en fantastisk opplevelse!» Julia

for hele familien

Hundekjøring er en aktivitet som alle kan bli med på. Små barn kan sitte på med en voksen i sleden, er barna større kan de sitte på i sleden når en voksen kjører. Barn over 15 år kan få kjøre selv hvis hundefører anser at dem er sterke nok til det. Maks antall deltagere per tur er 9 stk (den siste kjører med hundefører).

hundeløypa

Turene starter i nærheten av hotellet og går på en egen hundekjøringsløype på 6 km, preppet med scooter.

Priser

30 min voksen 790‚–
30 min barn 0-12 år 590,-
60 min voksen 1190,-
60 min barn 0–12 år 990,–

Lengre turer kan bestilles på forespørsel.