weekend

Høstweekend

Høsten på fjellet er kanskje den fineste årstiden. Fargene og den friske høstluften innbyr virkelig til å utforske fjellet til fots, på sykkelen eller kanskje på hesteryggen. Valgmulighetene er mange for både korte og lange turer.

Venabygdsfjellet byr på aktiviteter for hele familien. Bor du på Spidsbergseter starter stiene til både små og store eventyr rett utenfor hotellet.

Stolpejakten er en fin aktivitet for å bli kjent på fjellet og vi leier ut kano, tråbåt og robåt hvis man vil utforske Flaksjøen litt nærmere. Ta gjerne med fiskeutstyret til fjells, her finnes utallige fjellvann med fin fjellørret.

Etter en dag ute er det deilig å komme inn til god mat og drikke, kanskje et besøk i Fjellbadet eller bare avslapping med en bok ute på terrassen.

På kjøkkenet bugner det av gode lokale råvarer, som bidrar til de lekreste retter til både lunsj og middag. Kokkene har fokus på sesongens beste råvarer – det er tid for festmat som lammelår, reinsdyrfilet og det er tid for desserter med norske epler, plommer og mye mer.  

pris fra

kr. 3 590,– per person

Spidsbergseter

august–oktober

for alle glade i
høstfarger

LA STÅ TOM

Prisen inkluderer

  • overnatting i komfortable hotellrom med flatskjerm TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svanesenger med ekstra overmadrass
  • middag fredag og lørdag
  • deilig frokost både lørdag og søndag
  • fri inngang til verdens eneste Aquavitfjøset – med over 220 forskjellige typer aquavit. OBS: begrenset åpningstid, sjekk tilgjengelighet i resepsjonen
  • fri inngang til Fjellbadet, svømmebasseng, boblebad, badstu mye mer
  • fri inngang til verdens koseligste sykkelstall
  • fri inngang til lekerommet og lekeplassen med hoppeslottet

Tilleggsvalg

Lunsj
kan kjøpes i Låven Spiseri & Bar

Nistepakke 
kr. 99,– per person per dag

Hundtillegg
kr. 390,- per hund per opphold

Enkeltromstillegg
kr. 450,– per natt

Rom med balkong
kr. 100,– per person per natt

Rom med nytt bad og balkong
kr. 200,– per person per natt

Barn 4–14 år i ekstra oppredning på samme rom
kr. 750,– per person per natt

Barn 0-3 år i barneseng med oppredning
kr. 450,- per opphold

Måltider uten stress

Reserver bord til middag i resepsjonen eller restauranten på forhånd for å bare komme til dekket bord og nyte maten.

«Spidsbergseter lever opp til alle forventninger man kan ha til et hotell, topp service fra innsjekk til utsjekk, fantastiske skiløyper rett utenfor døra, den fineste skiboden i Norge, behagelig badstue og bad, og på toppen av dette et fantastisk kjøkken og variert tilbud av mat.
Jeg kunne ikke vært mer førnøyd. En topp opplevelse.» Henrik