arrangere

Slektstreff

Enten det er søskenbarntreff eller feiring for noen i familien; Spidsbergseter er en fin plass å samles på. Her kan dere få leid et eget lokale før og etter middagen hvis det er ønske om å få skravle litt i fred og ro. I våre møterom er det også prosjektor og storskjerm som kan kobles til PC slik at dere kan vise bilder/film når dere møtes.

Ved ledig kapasitet kan dere reservere en egen restaurant for en privat arrangement. Da kan taler og andre markeringer foregå uforstyrret.

Vi planlegger hele arrangementet sammen med deres gruppekontakt i forkant av ankomsten. På den måten kan dere nyte fine dager uten å tenke på hvordan ting skal gjennomføres i praksis når dere er her.  

Vi spør gjerne om dere ønsker å samles for en aperitiff før middagen, om dere vil ha servert kaffe/avec etter middagen eller om en tur til vårt unike Aquavitfjøs kan friste. Her er det koselig å sitte, uansett om du liker aquavit eller ikke.

Vi tilbyr gjerne aktiviteter hvis dere har tid til dette. Lag-aktiviteter som passer alle aldre og fysikk kan være en hyggelig ting å gjøre sammen. En enkel lunsj i lavvoen kan også være noe som blir satt pris på.

Kombinasjonen av god mat, flott fjellnatur, stemningsfulle lokaler, gode senger og smilende ansatte er noe som legger til rette for et fint opphold for deg og dine.  

pris fra

kr. 1 295,– per person