tilbud

Høstferie

Høsten på fjellet er kanskje den fineste årstiden. Fargene og den friske høstluften innbyr virkelig til å utforske fjellet til fots, på sykkelen eller kanskje på hesteryggen

Både august, september og oktober er populære måneder på fjellet, og blir fort fullbooket.

NYT GODT AV VÅR høstRABATT

Vi gir deg opp til 30% rabatt på opphold med halvpensjon når du bestiller minimum 3 netter. For å få rabatten må bestillingen gjøres online med rabattkode.

FERIE20 – 20% rabatt ved minimum 3 netter*

FERIE30 – 30% rabatt ved mininum 6 netter*
*halvpensjon inkludert, oppholdet kan ikke refunderes, rabatten gjelder for hele oppholdsperioden, koden er kun gyldig inntil 3 dager før ankomst
OBS: kun gyldig for hotellrom ikke for fjell-leiligheter, fjellsuiter eller lodge- leiligheter

Vi setter også sammen et innholdsrikt høstferieprogram hvert år, for både uke 40 & 41. Her kan barna boltre seg med aktiviteter både ute og inne, ikke minst i Fjellbadet med svømmebasseng, klatrevegg, boblebad og mye mer.

AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Høstferie på Venabygdsfjellet byr på aktiviteter for hele familien. Bor du på Spidsbergseter starter stiene til både små og store eventyr rett utenfor hotellet. Stolpejakten er en fin aktivitet for å bli kjent på fjellet og vi leier ut kano, tråbåt og robåt hvis man vil utforske Flaksjøen litt nærmere. Ta gjerne med fiskeutstyret til fjells, her finnes utallige fjellvann med fin fjellørret.

Etter en dag ute er det deilig å komme inn til god mat og drikke, kanskje et besøk i Fjellbadet eller bare avslapping med en bok ute på terrassen.

Høstferie med barn? Vi har en fin lekeplass rett utenfor resepsjonen med huskestativ, hoppeslott mm. Inne finner dere lekerom for de minste med blandt annet ballbasseng. De eldre barna kan roe seg med bordtennis, biljard eller ballspill ute.

pris fra

kr. 1 595,– per person

Spidsbergseter

Uke 40 & 41

for alle som elsker høstfarger

r

høstferieprogram kommer snart

Avstander:

Hunderfossen Familiepark
45 min

Landsbyen Ringebu
25 min

Sjoa Rafting
55 min

Nasjonal Turistveg Rondane
går rett forbi hotellet med mange spennende stoppesteder langs veien

LA STÅ TOM

Pris inkluderer

  • overnatting i komfortable hotellrom med flatskjerm TV og nye Svanesenger med ekstra overmadrass
  • deilig frokost og middag
  • gratis høyhastighets WiFi
  • fri inngang til verdens eneste Aquavitfjøset – med over 220 forskjellige typer akevitt, OBS: begrenset åpningstid, sjekk tilgjengelighet i resepsjonen
  • fri inngang til vårt eget Fjellbad med svømmebasseng, boblebad, badstu og mm.
  • fri bruk av verdens sykkelstall
  • fri inngang til lekerommet og lekeplassen med hoppeslottet

Tilleggsvalg

Lunsj
kan kjøpes i Låven Spiseri & Bar

Nistepakke 
kr. 99,– per person per dag

Hundtillegg
kr. 390,- per hund per opphold

Enkeltromstillegg
kr. 450,– per natt

Rom med balkong
kr. 100,– per person per natt

Rom med nytt bad og balkong
kr. 200,– per person per natt

Barn 4–14 år i ekstra oppredning på foreldres rom
kr. 750,– per person per natt

Barn 0-3 år i barneseng med oppredning
kr. 450,- per opphold

Måltider uten stress

Reserver bord til middag i resepsjonen eller restauranten på forhånd for å bare komme til dekket bord og nyte maten.

Aktiviteter på høstfjellet

Det er relativt enkelt å finne frem på egen hånd på Venabygdsfjellet sitt stinett. Du får kjøpt kart i resepsjonen og i tillegg har vi noen turbeskrivelser som du får med gratis. Vi selger også kart til Stolpejaktenen artig måte å oppdage fjellet på for hele familien!

Fotturer til topper, juv og fjellvann med mange fine utsiktspunkter hvor du ser hele Rondane-massivet er  noe av det du kan glede deg til!

Ønsker du å oppleve fjellet på andre måter kan sykkel, kano eller en ridetur være spennende. Vi leier ut både sykkel, kano, tråkkebåt og robåt, bare kontakte resepsjonen så hjelper vi deg.

Rideturer med Venavind kan bestilles fra Spidsbergseterstallen og der finnes noe for alle nivåer. Helger og ferier blir fort fullbooket så vi anbefaler å bestille aktiviteter før ankomst. I høstferien uke 40 og 41 har Venavind et spennende og variert tilbud av rideturer, leierunder, ponnicamp med mer. Booking direkte til Venavind på [email protected] eller ved å sende sms til +47 415 17 620.

«Vi kom og ble hele helgen. Kjempekoselig sted med fantastisk buffet. Sengene var skjønne å sove i og servicen var upåklagelig i dette fantastiske landskap i Rondane. Anbefales og vi kommer nok tilbake en dag.» Ketil