aktiviteter

Vårski i April

April er en flott måned på fjellet. På snøsikre Venabygdsfjellet er det fortsatt skiføre, og den varme sola gir tegn om at våren er i anmarsj. Vårski og toppturer på Venabygdsfjellet gir påfyll med energi og avslapping på samme gang. Minneverdige øyeblikk og fregner på nesa.

Du må ikke ha ski på beina for å få fine opplevelser på senvinteren. Det holder å bare sette seg godt tilbakelent i en snøgrop eller solstol, med en god bok i hånden eller med lukkede øyne bak solbrillene.

En tur på truger opp på en liten topp kan også anbefales. Turen fra hotellet og opp på Flaksjølihøgda tar ca 45 minutter, og gir deg fantastisk utsikt både innover Rondane og nedover dalen.

Spidsbergseter

April 

alle aldre, avhengig av ferdighet

r

husk Fjellvettreglene

«skåråføre»

Er du oppe tidlig, kan det hende du har sjans til å skøyte deg innover viddene på skikkelig skåråføre! Men husk å snu i tide før snøen blir bløt igjen; det kan fort bli en tung retur.

Leie felleski

Lei felleski hos oss og unngå klabb og babb i sporet. Du kan bruke dine egne skisko hvis du har NNN-bindinger. Eller du kan leie gode skisko fra Fisher fra oss.