aktiviteter

Fjellbadet

Det er ikke alltid fint vær på fjellet, og selv friluftselskende nordmenn må av og til innse at været ikke innbyr til uteliv. Da skal vi sørge for at du trives inne! I vårt badeanlegg Fjellbadet, er det alltid sommer, uansett om snøstormen hyler utenfor.

Fjellbadet er vårt velværesenter, en oase midt i fjellheimen. En favoritt blant både små og store. Her finner du svømmebasseng, barnebasseng, klatrevegg, boblebad, steambadstu, tradisjonelle badstuer, kaldtvannsgrotte og poolbar.  

Her kan du nyte et lunt inneklima hvor alle basseng holder 32°C. Gode stoler med utsikt mot fjellheimen legger til rette for hvilepuls, enten du er på et kortere eller lengre opphold hos oss.

Vi tilbyr ikke noen behandlinger, men har troen på at vi har tilrettelagt det slik at du skal finne roen og få slappet godt av på egen hånd.

Bassenget er åpent både for hotellets gjester og for tilreisende. Mange av våre gjester har med seg barn, og det kan til tider være mange som benytter seg av Fjellbadet, spesielt i helger og ferier. Hvis du ønsker å besøke oss for en rolig svømmeøkt, kan du gjerne kontakte oss på forhånd for å høre hvordan det ser ut til ulike tider og dager.

Fjellbadet er åpent kun for hotellets gjester i høysesongen (alle skoleferier, samt julebordsesongen og nyttårshelgen) mellom kl. 7.00-11.00.

Bor du i en leilighet med selvhushold? Du får rabattert pris på inngang til Fjellbadet. Gi oss beskjed i resepsjonen når du kjøper inngang så får du 50% rabatt.

pris fra

kr. 220,– per person

Spidsbergseter

kl. 8.00–21.00

for alle som elsker å bade

r

åpent kun når hotellet holder åpent

Glemt du badetøy?

Ikke noe problem!
Vi selger badetøy, badebleier, svømmebriller og mye mer  i 
Fjellrypa Sport & Interiør rett ved resepsjonen.

LA STÅ TOM

Åpningstider

Fjellbadet er åpent hver dag kl. 8.00-21.00

Fjellbadet er stengt i de periodene hotellet har stengt, dvs. noen uker i april/mai og oktober samt noe midtuke i november/desember. Hotellet er alltid stengt i julen, og åpner igjen for vintersesongen til romjuls- og nyttårsfeiring.

Fjellbadet er åpent kun for hotellets gjester i høysesongen (alle skoleferier, samt julebordsesongen og nyttårshelgen) mellom kl. 7.00-11.00.

Ta kontakt på mail eller telefon for å høre om vi har åpent.

Tilbehør

Badehåndkle kan leies i resepsjonen for kr. 39,-, badekåpe kr. 79,- og tøfler kr. 69,-

Bor du på hotellet, kan du leie et ekstra håndkle i resepsjonen gratis.

Poolparty

Vi arrangerer poolparty for grupper ved forespørsel. Det blir informert om ved at vi henger opp lapper ved inngangen til garderobene og vi informerer også tilreisende om dette før billett kjøpes. Et poolparty varer i ca 1–1,5 time og da spilles det musikk i tillegg til at vi har alkoholservering.

voksen kr. 220,-
barn 4–14 år kr. 110,–
barn 0-3 år gratis (bruk badebleie)
badekåpe kr. 79‚–
tøfler kr. 69,-
håndkle kr. 39,-

 «Fjellets badeanlegg hele året. Hyggelige folk.» Ole