aktiviteter

Fjellbadet

Oppdatering 12/9: Vi åpner bassenget 14. september. Det vil kun være åpent for hotellets boende gjester i første omgang. Det er retningslinjer som må følges, blant annet vil badstuene være stengt, man kan kun benytte boblebadet alene eller med mennesker man omgås nært med til daglig. Vi vil også begrense antall gjester i bassenget samtidig. Gjester oppfordres til å dusje og skifte på rommet sitt. Vi sørger for hyppig renhold og regelmessige kontroller, for å unngå smittefare. Vi gjør oppmerksom på at Fjellbadet kan stenge på kort varsel, dersom vi ser at smittevernreglene ikke overholdes. Velkommen til Fjellbadet!

Det er ikke alltid fint vær på fjellet, og selv friluftselskende nordmenn må av og til innse at været ikke innbyr til uteliv. Da skal vi sørge for at du trives inne! I vårt badeanlegg Fjellbadet, er det alltid sommer, uansett om snøstormen hyler utenfor.

Fjellbadet er vårt velværesenter, en oase midt i fjellheimen. En favoritt blant både små og store. Her finner du svømmebasseng, barnebasseng, klatrevegg, boblebad, steambadstu, tradisjonelle badstuer, kaldtvannsgrotte og poolbar.  

Her kan du nyte et lunt inneklima hvor alle basseng holder 30 grader. Gode stoler med utsikt mot fjellheimen legger til rette for hvilepuls, enten du er på et kortere eller lengre opphold hos oss.

Vi tilbyr ikke noen behandlinger, men har troen på at vi har tilrettelagt det slik at du skal finne roen og få slappet godt av på egen hånd.

Bassenget er åpent både for hotellets gjester og for tilreisende. Mange av våre gjester har med seg barn, og det kan til tider være mange som benytter seg av Fjellbadet, spesielt i helger og ferier. Hvis du ønsker å besøke oss for en rolig svømmeøkt, kan du gjerne kontakte oss på forhånd for å høre hvordan det ser ut til ulike tider og dager.

pris fra

kr 70,– pr person

Spidsbergseter Resort Rondane

08.00–18.00

Barnebillett
fra 4–14 år

r

Åpent kun når hotellet holder åpent

LA STÅ TOM

Åpningstider

Karlsvogna Fjellbad er åpent fra klokken 08.00-18.00 for hotellets boende gjester.

Fjellbadet er stengt i de periodene hotellet har stengt, dvs. noen uker i mai og oktober samt noe midtuke i november/desember. Hotellet er alltid stengt i julen, og åpner igjen for vintersesongen til romjuls- og nyttårsfeiring. Ta kontakt på mail eller telefon for å høre om vi har åpent.

Badehåndkle

Badehåndkle kan leies i resepsjonen. Hvis du ikke ønsker å bruke håndklet fra rommet, kan du leie et ekstra håndkle i resepsjonen.

Badekåpe

Badekåper kan leies i resepsjonen.

Poolparty

Vi arrangerer poolparty for grupper ved forespørsel. Det blir informert om ved at vi henger opp lapper ved inngangen til garderobene og vi informerer også tilreisende om dette før billett kjøpes. Et poolparty varer i ca 1–1,5 time og da spilles det musikk i tillegg til at vi har alkoholservering.

Årskort

Nå kan du kjøpe årskort til Fjellbadet! Du finner årskort for barn opp til 14 år og for voksen blandt våre gavekort her.

Gavekortet byttes inn i fysisk årskort ved første besøk, og medbrakt bilde brukes for å gjøre kortet personlig.

Fjellets badeanlegg hele året. Hyggelige folk.

Ole

Priser
0–3 år Gratis ved bruk av badebleie
Barn 4–14 år 70,–
Voksne 140‚–
Leie av badehåndkle 35‚– pr stk