overnatting

Fjellsuite med 2 soverom

Våre totalrenoverte fjellsuiter har plass til 4–5 personer.

Vi har fjellsuiter både i første og andre etasje i leilighetsbygget som ligger vegg i vegg med hotellet. Her får du en ferieopplevelse med ekstra frihet. Leiligheten på 33 m² er fullt utstyrt og har to soverom med separate nyoppussede bad. Fjellsuitene har plass til 2 voksne og 3 barn eller 4 voksne. 

Fjellsuitene har en åpen stue/kjøkkenløsning med sittegruppe, stor TV og Internett. Fjellsuitene har balkong som deles med naboleiligheten.

Du kan velge å bestille ditt opphold med selvhushold eller med rom & frokost/halvpensjon tillegg. Bestiller du med selvhushold kan du likevel kjøpe til måltider på hotellet hvis du ønsker dette. Alt etter eget ønske.

Fjellsuitene byr på en helt spesiell kombinasjon av friheten å ha sin egen leilighet til disposisjon, men samtidig ha hotellets tilbud og fasiliteter vegg i vegg. En klar favoritt for mange familier.

Reiser du med hund? I utvalgte leilighetene er dette lov. Husk å gi beskjed ved bestilling dersom du ønsker å ha med hund.

Romnummeret ditt kan endres, men du er garantert samme standard og etasje som du bestiller.

Z

2 voksne + 3 barn eller 4 voksne

Z

Kan bestilles med selvhushold eller med rom & frokost/halvpensjon tillegg

Z

33 m²

Z

Balkong deles med naboleiligheten

Z

Åpen stue/kjøkkenløsning

Z

49″ TV

Z

Internett

Z

Hund er tillatt i flere av våre suiter, sjekk tilgjengelihet ved bestilling

Z

2 soverom med totalt 5 sengeplasser

Z

Kvalitetssenger fra Wonderland

Z

2 bad med dusj og WC

Z

Vegg i vegg med hotellet

Z
Gratis parkering
Z

Ski inn/ut

Z

Tur- og sykkelterreng rett utenfor døren

Z

På flere av våre fjellsuiter er køyesengen uten sengehest, vi anbefaler denne fjellsuiten til barn som ikke har behov for det – sjekk tilgjengelighet ved bestilling