arrangere

Jubileum

Hva er bedre enn å feire et jubileum på fjellet? Enten man fyller år, har bryllupsdag eller et annet jubileum skal feires, står vi klare til å ta imot dere. Vi tilbyr store og flotte buffeter eller smakfulle 3-retters festmiddager. Våre koselige lokaler med den flotte naturen rett utenfor setter en god ramme rundt arrangementet og skaper gode minner. Her kan både store og små finne passende aktiviteter, enten det er ute på stier eller i langrennsløypa, på vår utendørs kørlingbane, i Aquavitfjøset eller i badebassenget.

Vi planlegger hele arrangementet sammen med deres gruppekontakt i forkant av ankomst. På den måten kan dere kan nyte fine dager uten å tenke på hvordan ting skal gjennomføres i praksis når dere er her. Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat dere uansett om det er invitert 2 eller 100 personer til feiring.

Vi spør gjerne om dere ønsker å samles for en aperitiff før middagen, om dere vil ha servert kaffe/avec etter middagen eller om en tur til vårt unike Aquavitfjøs kan friste. Her er det koselig å sitte uansett om du liker aquavit eller ikke.

Legger dere feiringen til oss kan dere være sikre på å få kvalitetstid sammen. Vi sørger for et knirkefritt arrangement og brenner for å levere dette på beste måte til dere.

pris fra

kr. 1 295,– per person