bedrift/pakketilbud

Julebord

Vårt berømte julebord kommer igjen i 2024! Det begynner allerede å fylle seg opp, det er mange som kommer tilbake år etter år, så her gjelder det å være raskt ute med bestilling! Vi har vår berømte julebordsbuffet både fredag og lørdag kveld, seks helger på rad fra 8. november 2024 til 15. desember 2024.

En julebordsweekend på Spidsbergseter er noe du sent vil glemme. Atmosfæren, maten, og musikken er med på å skape et ekte førjulseventyr her på høyfjellet, ved foten av Rondane. 

Hos oss møtes venner, familier og bedrifter for å kose seg både inne og ute fra fredag til søndag. Vi har noe for enhver, både av aktiviteter og bevertning. Våre tradisjonsrike julebord er viden kjent. Her vil du få god, hjemmelaget og tradisjonell julemat kombinert med vilt, sjømat og andre delikatesser. Dessert som får det å vannes i munnen er også en selvfølge.

Mange ønsker seg en aktivitet ute innimellom måltidene og da har vi mye å velge mellom. Fjellkørling, tre- eller femkamp, geoquiz eller bare en koselig stund foran åpen ild i vår tre-lavvo. De første skiløypene pleier også å ligge ferdig preparerte til julebordsesongen så her ligger alt til rette for en god kombinasjon av frisk luft ute og god stemning inne.

Vi har også noe for deg som foretrekker å bli innendørs hele helgen. Nyt varmen i Fjellbadet, opplev vårt unike Aquavitfjøs eller reservere et møterom for å kombinere nytte med nøye.

Felles for alle som kommer er at høydepunktet kommer til kvelden. Her blir det garantert god stemning! Vi har lagt vår elsk på bandet Southern Train og vi får stadig gode tilbakemeldinger på musikken når de spiller.

pris fra

kr. 795,– per person

Spidsbergseter

8. november –
15. desember 2024

anbefalt over 18 år

r

raskt fullbooket

dagpakke julebord

Vi tilbyr dagpakker med det dere ønsker av måltider, aktiviteter og musikk. Pris fra kr. 795,– per person.

weekendpakke inneholder

LA STÅ TOM

Fredag

 • eplegløgg fra Egge Gård i Lier ved innsjekk fra kl. 16
 • vår berømte julebordsbuffet på kvelden
 • levende musikk til underholdning og dans etter middag
 • flere barer åpne

Lørdag

 • deilig frokost
 • lunsj inkludert for de som ankom fredag
 • vår berømte julebordsbuffet på kvelden
 • levende musikk til underholdning og dans etter middag
 • flere barer åpne.

Søndag

 • ekstra stor brunch før avreise
 • sen utsjekk til kl. 13.00

Tilleggsvalg

Lunsj
kan kjøpes i Låven Spiseri & Bar

Nistepakke 
kr. 149,– per person per dag

Hundtillegg
kr. 390,- per hund per opphold

Fri inngang Aquavitfjøset

Fri inngang i verdens eneste Aquavitfjøs, hvor får dere mulighet til å smake på en eller fler av de over 220 forskjellige typer aquavit. Dere får også et souvenir med hjem – spesiallaget akevittglass med vår egen logo! Må forhåndsbookes.

Fri inngang Fjellbadet

Fri adgang til Fjellbadet hele helgen med svømmebasseng, barnebasseng, klatrevegg, boblebad, steambadstu, tradisjonelle badstuer, kaldtvannsgrotte og mer.

TRANSPORT 

For denne sesongen tilbyr vi transport tur-retur fra Ringebu, Fåvang, Vinstra og Sør-Fron!
Spør oss om prisen her.

vær tidlig ute!

Julebordshelgene hos oss pleier å fylle seg raskt, så vi anbefaler derfor å ta kontakt tidlig for å sjekke tilgjengeligheten for større grupper. Vi fyller alle senger både på hotellet og fjell-leiligheter, og har derfor begrenset med enkeltrom disse helgene. Alle våre dobbeltrom har forøvrig mulighet til TWIN-senger.

Pris per person Pris fra
Dagsbesøk
julebord og fest
795‚–
Julebordsweekend
FR–SØ
per person i dobbeltrom
3 690,–
FR–LØ
julebord fredag
per person i dobbeltrom
1 895‚–
LØ–SØ
julebord lørdag
per person i dobbeltrom
2 395‚–

levende MUSIKK

Southern Train
kommer tilbake i 2024!

«Vi har nå feiret julebord på Spidsbergseter seks ganger, og får ikke fullrost dette hotellet, maten er upåklagelig. Å feire julebord her er intimt og trivelig der en får god tid til å snakke med kollegaer og finne på mange forskjellige aktiviteter. Aquavitfjøset må besøkes, der er alt av typer en kan tenke seg. […] Men vi er ikke i tvil, Spidsbergseter er en god kandidat for julebord hos oss i fremtiden!» 

Arild Olsbakk

Olsbakk Transport AS