arrangere

Gruppetur

Samle vennegjengen, foreningen, turgruppa eller laget og kom på Spidsbergseter for noen deilige fjelldager. Opplev høstens vakre farger, vinterens flotte skispor eller solas stråler over lyngen på sommeren. Hver årstid hos oss er magisk, og sammen med gode venner blir oppholdet enda bedre.  

På vinteren strekker skisporene seg rett utenfor hotelldøren og ut i det flotte vinterlandskapet. Her er det turer som passer for alle aldre og ulik fysisk form. Det flate terrenget gir mange muligheter for fotturer på sommeren og høsten. Fargespillet i fjellet er magisk, og noe av det gjestene våre husker best etter et besøk her. Ønsker man å være mer aktiv kan en sykkeltur på stier, roing på et av vannene, ridetur med Spidsbergseterstallen eller kanskje en tur med hundespann friste?

For grupper er det også mulig å bestille aktiviteter ved lavvoen vår. Her tenner vi bål og gjør klart til en 3- eller 5-kamp hvor konkurranseinstinktet får prøvd seg. Vi kan sette sammen en aktivitetspakke med både fysiske og intellektuelle oppgaver. Dere kan velge mellom fjellkørling, øksekast, quiz, bålutfording, tautrekking, scrabble og mye mer.

På ettermiddagen har vi mange hyggelige kroker for mingling. Peisestua, Villreinen Café & Bar og Låven er fine lokaler hvor man kan nyte en god kopp eller glass før man spiser en deilig middag. Mange grupper velger å komme tilbake til oss år etter år; her finner man roen og kan spise godt fra våre bugnende buffeter eller 3-retters menyer. I tillegg besøker mange vårt verdens eneste Aquavitfjøs. Her kan dere prøver over 220 forskjellige typer av aquavit. Vi har også vår egen 1850 Fjøsaquavit, som man kun får kjøpt her. Vi legger gjerne til rette for en ekstra minneverdig opplevelse ved å booke en ekspert på aquavit som kan gi en spennende og morsom fortelling kun for dere.

Kanskje dere bare vil komme innom for en deilig lunsj eller middag? Vi serverer dere gjerne!
Pris på forespørsel og med forbehold om kapasitet.

pris fra

kr. 1 000,– per person