matopplevelse

Aquavitfjøset

Verdens eneste Aquavitfjøs er opprinnelig et gammelt steinfjøs fra 1850. Fjøslukta er borte, men tradisjonene henger igjen i veggene. 

Det er dette som gjør Spidsbergseter til en opplevelse – kontrasten mellom gammelt og nytt.

Her serveres det mer enn 220 ulike sorter av denne edle og særegent norske drikk. Kjøper du en smaksprøve følger et spesiallaget aquavitglass med hjem. Vi har selvfølgelig vår egen Aquavit; 1850 Fjøsaquavit med vann fra Rondane og krydret med røsslyng, produsert av Egge Gård.

I september 2020 ble Aquavitfjøset autorisert som serveringssted for norsk fatmodnet akevitt, gjennom Norske akevitters venner. Vi er takknemlige og stolte over utmerkelsen. 

Er dere en større gruppe kan fjøset reserveres kun for dere. Maks kapasitet er ca 40 personer. Her kan vi legge opp til et foredrag om Aquavit, med humoristisk vri – i regi av Gottmar Rustad fra Løiten Brænderi. Pris på forespørsel.

Dere kan kan også bruke fjøset til mingling og hygge. Vi fører et utvalg av annen drikke enn Aquavit, både med og uten alkohol slik at alle skal kunne finne seg et godt alternativ her inne.

Inngang til Aquavitfjøset er inkludert for hotellets gjester og det koster heller ikke noe for deg som kommer utenfra i oppsatte åpningstider. Ønsker du å reservere lokalet utenfor ordinær åpningstid, tilkommer det en oppstartskostnad på kr. 1 500,–.

Aquavitfjøset er åpent utvalgte dager i ferier og helger. Er dere en gruppe som ønsker å gjøre et besøk så kan vi ordne dette ved ledig kapasitet, på forespørsel, ta gjerne kontakt! 

Gratis inngang i oppsatte åpningstider

Spidsbergseter

sjekk med resepsjonen

20 år

r

verdens eneste