matopplevelse

Restaurant

Vi har to avdelinger i vår hovedrestaurant, Rustikk og Utsyn. Begge avdelingene benyttes til både frokost, lunsj og middag.

Ønsker du en ekstra spesiell opplevelse sammen med familie, venner eller kolleger? Da kan Restaurant Nordlyset være noe for dere.

Vi setter pris på at du informerer oss om matallergier/intoleranser så fort som mulig slik at vi kan sikre deg den beste opplevelsen.

Vi er stolte av å kunne si at vi har blitt med kampen mot matsvinn på fjellet og du kan finne oss på Too Good To Go.

Les mer om de forskjellige restaurantene under.

Spidsbergseter

for alle som
elsker mat

}

Frokost:
08.00-10.00
Middag:
18.30-22.00
(kjøkken stenger
kl. 21.00,
søndag kl. 20.00)

LA STÅ TOM

Restaurant Utsyn

Vår største avdeling med plass til 130 personer.

Utsyn har en koselig atmosfære og en fantastisk fjellutsikt.

 

LA STÅ TOM

Restaurant Rustikk

Rustikk er vår nyoppussede avdeling med plass til 80-90 personer.

Gammelt treverk og stein på veggene, flotte fargekombinasjoner og ikke minst våre stressless dining spisestoler gjør matopplevelsen ekstra behagelig.

LA STÅ TOM

Restaurant Nordlyset

Nordlyset Restaurant har tak og vegger av glass og flott panoramautsikt utover fjellet som gjør feiringen til en spesiell opplevelse. Lokalet tar opptil 90 gjester rundt ovale bord og passer for grupper ned til cca 20 personer uten at det føles for stort.

Lydanlegg gjør det mulig å holde taler med mikrofon og å spille musikk. Her har det vært fremført både humoristiske innslag, intime konserter og inspirerende taler.

For de spesielle anledningene kan du bestille festdekning. Her blir hvite duker, hvite tøyservietter, høye stearinlys og ekstra fint dekketøy brukt for å skape de perfekte rammene rundt arrangementet. Du sørger selv for blomsterdekorasjoner og eventuelt annen pynt slik at du får sette ditt personlige preg på feiringen.