matopplevelse

Søndagslunsj

Oppdatering 02.07.20: Det er dessverre fortsatt ikke lov å servere buffet på samme måte vi har gjort tidligere. Det vil derfor ikke bli noen søndagslunsj foreløpig, men vi følger med retningslinjene som kommer, og kaster oss rundt dersom det skulle bli lov å servere buffet! 

Oppdatering 13.05.20:  Pr nå har vi ikke lov å servere mat fra buffet på grunn av Covid-19 restriksjonene. Det er derfor usikkert om det blir søndagslunsjer hos oss i år. Dersom vi får lov å servere fra buffet, setter vi igang som planlagt! Vi holder dere oppdatert på denne siden, så følg med!

Søndagslunsjen vår har blitt utrolig populær, og vi får stadig forespørsler om når den setter i gang igjen. I 2020 kommer vi å starte med søndagslunsjen 5. juli og vi avslutter 30. august. Her får dere velge mellom utallige varme og kalde retter, og ikke minst metervis med desserter. Kaffe er selvfølgelig inkludert.

Siden vi har så stor pågang er det dessverre ikke mulig å reservere bord, her er det førstemann til mølla som gjelder. Ønsker dere å bestille lunsj til en større gruppe hvor dere er garantert plass kan vi gjerne arrangere dette for dere andre dager i uken. Pris på forespørsel.

Vi minner også om at vi har á la carte-servering i Villreinen Cafè & Bar kl 12.00–17.00 hver dag når hotellet er åpent (ikke søndager hvor vi har søndagslunsj).

Velkommen til en hyggelig lunsj hos oss på Spidsbergseter!

pris 

Kr 345,–  pr person

Spidsbergseter

Kl 13.30–16.00 i perioden 5. juli–30. august 2020

Halv pris for barn opp til 14 år

r

Ingen bordreservasjon –  førstemann til mølla!