aktiviteter

Herrgårdsmord

Helaften med team-aktivitet og underholdning.

Fingeravtrykk sjekkes, knekke en safekode, undersøke gjenstander og observasjonsevnen testes i en quiz. Det viser seg at det finnes både ledetråder og falske spor rundt på hotellet.

Hoteldirektør Greger Faber Nielsen er funnet død på Spidsbergseter, og vi har en mulig kriminalsak å løse. I kretsen rundt direktøren finnes det fire mistenkte personer, og detektivene skal i team finne ut hvem som er morderen. Rom og gjenstander skal granskes og etter hvert dukker liket opp hvor åstedet blir sentralt i etterforskningen. Det blir både taktisk og teknisk etterforskning rundt på
hotellet.

Spidsbergseter

hele året

U

for alle detektivene

r

bestilles på forhånd

Passer for alle

Overraskende team-aktivitet før middagen med underholding gjennom middagen. Passer for grupper fra 8 til 140 personer på norsk eller engelsk. Fleksibel gjennomføring med varighet +/- 2 timer før middag.

«Dette var et flott arrangement hvor alle virkelig var ‘med’ hele tiden. Jeg hører enda rundt i gangene samtaler om mordet og det gleder meg. Snakk om å bli engasjerte! Nok en gang; takk for super fremføring.» Pasientskadeforbundet (30 stk)