aktiviteter

Spidsbergseter Skisenter

Oppdatering 1/11/22:
Skisenteret blir dessverre stengt og revet, grunnet uenigheter med en av grunneierne.
Vi er veldig lei oss for å miste skisenteret som har vært et fantastisk tilskudd til destinasjon Venabygdsfjellet. Takk til alle trofaste gjester som har besøkt skisenteret opp gjennom årene.

Ps. Husk at skibåndet nedenfor hotellet går hver dag så lenge det er snø, gratis for alle å benytte – et lite plaster på såret for alle som er skuffet over at skisenteret blir revet.

Spidsbergseter Skisenter byr på alpin moro for hele familien! Anlegget ligger solvendt i spektakulært høyfjellsmiljø; fra toppen av Flaksjølihøgda skuer du rett inn i Rondane Nasjonalpark. Alpinanlegget ligger i gangavstand fra hotellet og fjell-leilighetene. Her finnes utleie av slalåm og telemarkski, snowboard og akebrett.

I kiosken kan man få kjøpt brus, sjokolade, varme drikker, pølser, vafler og mer. Skiinstruksjon kan bestilles ved forespørsel. I vinter- og påskeferien arrangeres det artige aktiviteter og konkurranser i bakken. To heiser og tre nedfarter sørger for effektiv kjøring. Høydeforskjellen fra topp til bunn er 162 meter.

Spidsbergseter skisenter

Permanent stengt

For alle som elsker å gå på ski

r

Barnebillett fra
6–14 år

Fri Flyt var på besøk

Kjørere som Henrik Gangsø, Øystein Aasheim og Dennis Risvoll koste seg maks med offpist-kjøringen som heisen gir tilgang til. Artikkelen fra besøket kan leses her (krever innlogging).
«Jeg tror sjelden jeg har vært i et lite anlegg som har et så naturlig, artig og intensivt gønnerøn som vi fikk i Spidsbergseter.»

«Hyggelig skisenter hvor det føles trygt å la barna kjøre alene mens mor har full oversikt fra varmestua.» Hilde

Skiutleie

Utstyr 1 dag Ekstra dag
Fullpakke alpint/ telemark 275,– 100‚–
Ski og staver 200,– 90‚–
Ski 200,– 90,–
Skisko 200,– 90,–
Staver 50,– 40,–

Hjelm er inkludert.

Full pakke snowboard 250,– 100‚–
Snow-
boardsko
100,– 100‚–
Akebrett 50,– 30,–