spidsbergseter lodge

Til salgs!

BESTILL PROSPEKT HER

Snart kommer leiligheter i neste bygg for salg! Her er 2 leiligheter i første etasje og 2 leiligheter i andre etasje til salgs. Ta gjerne kontakt om du er interessert!

Leilighetene i første bygg er nå innflyttingsklare! 3 av 4 leiligheter er nå solgt i det første bygget. Vi har igjen èn leilighet i underetasjen. Velkommen på visning når du måtte ønske!

Oppdatering 25/9-20: Straks innflyttingsklare leiligheter! Vi holder på med siste finish. Velkommen på visning i høstferien! Trykk her for å melde deg på privat visning

Oppdatering 3/8-20: Bygget er nå ferdig utvendig og ferdig isolert innvendig. Rominndeling i hver leilighet er godt i gang, og denne uken setter også rørlegger og elektriker i gang med sitt arbeid.

Oppdatering 20/5-20: Første etasje er på plass og vi forventer heising av elementer på 2 etasje i dag. Litt forsinkelser har det blitt pga corona utbruddet, men nå er det full fart fremover!

Første byggetrinn består av tre bygg med fire leiligheter i hver. Det første bygget er planlagt innflyttingsklart høsten 2020 – nyt din nye leilighet med panoramautsikt over fjellet, og selvfølgelig ski inn/ut til et av Norges beste langrennsområder. Du flytter inn i en fullt utstyrt leilighet og maten kan tilberedes i ditt eget kjøkken, eller nytes i den populære restauranten på Spidsbergseter Resort Rondane. «Det er som å komme hjem», er en følelse flere av våre gjester sitter igjen med hos oss. Vi som arbeider på Spidsbergseter lever og ånder for at våre gjester får et godt og minnerikt opphold, både sommer og vinter. Et av våre siste prosjekt er vår nyrenoverte restaurant (mai 2019), med en atmosfære som gjør at du gjerne vil sitte
litt lengre.

Leilighetene i Spidsbergseter Lodge byr på en helt spesiell kombinasjon av friheten ved å ha sin egen leilighet, men samtidig ha hotellets tilbud og fasiliteter i umiddelbar nærhet. En klar favoritt!

Z

Pris fra kr 3 650 000,–

Z

Mulighet for svært gode leieinntekter

Z

68 m²

Z

3 soverom med totalt 7 sengeplasser

Z

Åpen stue/kjøkkenløsning

Z

Leilighetene leveres fullt utstyrt – innflytningsklare!

Z

Balkong med utsikt over fjellet

Z

Peis

Z

Utvendig bod

Z

Ski inn/ut

Z

Tur- & sykkelterreng rett utenfor døren

Z

Beliggenhet rett ved Spidsbergseter Resort Rondane

Z

Møbelpakke fra kvalitetsleverandør er inkludert

Z

Opsjon på parkeringsplass i mulig fremtidig parkeringskjeller 

Z

Nærhet til Kvitfjell, Hafjell, Landsbyen Ringebu, Lillehammer mm.