pakkeTILBUD

Høstferie

Høsten på fjellet er kanskje den fineste årstiden. Fargene og den friske høstluften innbyr virkelig til å utforske fjellet til fots, på sykkelen eller kanskje på hesteryggen. 

Både august, september og oktober er populære måneder på fjellet, og blir fort fullbooket.

BO FLERE NETTER OG NYT GODT AV våre RABATTER

Vi gir deg opp til 30% rabatt på opphold med halvpensjon når du bestiller minimum 3 netter. For å få rabatten må bestillingen gjøres online med rabattkode. Siste sjanse for å bestille med rabatt er 3 dager før ankomst.

FERIE20 – 20% rabatt ved minimum 3-5 døgn*

FERIE30 – 30% rabatt ved mininum 6-14 døgn*
*halvpensjon inkludert, oppholdet kan ikke refunderes, rabatten gjelder for hele oppholdsperioden, koden er kun gyldig inntil 11 dager før ankomst

Vi setter også sammen et innholdsrikt høstferieprogram hvert år, for både uke 40 og 41. Her kan barna boltre seg med aktiviteter både ute og inne, ikke minst i Fjellbadet med svømmebasseng, klatrevegg, boblebad, motstrømsanlegg med mer.

AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Høstferie på Venabygdsfjellet byr på aktiviteter for hele familien. Bor du på Spidsbergseter starter stiene til både små og store eventyr rett utenfor hotellet. Stolpejakten er en fin aktivitet for å bli kjent på fjellet og vi leier ut kano, tråbåt og robåt hvis man vil utforske Flaksjøen litt nærmere. Ta gjerne med fiskeutstyret til fjells, her finnes utallige fjellvann med fin fjellørret.

Etter en dag ute er det deilig å komme inn til god mat og drikke, kanskje et besøk i Fjellbadet eller bare avslapping med en bok ute på terrassen.

Høstferie med barn? Vi har en fin lekeplass rett utenfor resepsjonen med huskestativ, hoppeslott mm. Inne finner dere lekerom for de minste med blandt annet ballbasseng. De eldre barna kan roe seg med bordtennis, biljard eller ballspill ute.

Avstander:

Hunderfossen Familiepark 45 minutter

Landsbyen Ringebu 25 minutter

Sjoa Rafting 55 minutter

Nasjonal Turistveg Rondane går rett forbi hotellet med mange spennende stoppesteder langs veien

pris fra

kr 995,– pr. person pr. natt i dobbeltrom

Spidsbergseter

Uke 40 og 41

For alle

LA STÅ TOM

Pakken inneholder

  • Overnatting i dobbeltrom, familierom, enkeltrom eller fjell-leilighet. TV på alle rom. 
  • Gratis høyhastighets WiFi på alle rom og i alle fellesarealer.
  • Halvpensjon med deilig frokost og fristende middager. 
  • Levende musikk til underholdning og dans hver kveld unntatt søndag.
  • Fri inngang til verdens eneste «Aquavitfjøs» hvis det er åpent i løpet av ditt opphold. Her har vi over 100 forskjellige typer akevitt. OBS! Begrenset åpningstid. Tid må reserveres i resepsjonen. 
  • Fri inngang til vårt eget badeland, Fjellbadet. Her finner du svømmebasseng, barnebasseng, boblebad, steambad, klatrevegg, motstrøm mm. Tid reserveres i resepsjonen samme dag man ønsker å bade. 
  • Lekerom for barna.

Tilleggsvalg

Fjell-leilighet
Kr 300,- pr person pr natt

Balkong
Kr 100,– pr person pr natt

Barn 5–14 år i ekstra oppredning på foreldres rom
500,- per barn per natt

Barneseng til barn 0–4 år
Uten oppredning 250,- per opphold, med oppredning 
350,- per opphold

Barn på eget rom fjell-leilighet
Kr 700,– pr natt

Nistepakke 
Kr 85,– pr person pr dag

Enkeltromstillegg
Kr 300,– pr natt

Måltider uten stress

Vi reserverer det samme bordet i restauranten for dere til både frokost og middag hver dag så dere ikke trenger å tenke på å finne plasser. Bare kom til dekket bord og nyt maten!

Fjell-leilighet med selvhushold

Våre fjell-leiligheter er 35 m², har 2 soverom, liten stue og fullt utrustet kjøkkenkrok. De passer utmerket til et opphold med selvhushold. 

Velger du dette alternativet er sluttrengjøring inkludert men alt annet ordner man selv. Sengetrekk/håndklær kan leies ekstra fra oss og dere kan gjerne kjøpe utvalgte måltider inne på hotellet hvis dere vil slippe å lage eget en dag. Inngang til Fjellbadet fås til rabattert pris. 

Aktiviteter på høstfjellet

Det er relativt enkelt å finne frem på egen hånd på Venabygdsfjellet sitt stinett. Du får kjøpt kart i resepsjonen og i tillegg har vi noen turbeskrivelser som du får med gratis. Vi selger også kart til Stolpejakten – en artig måte å oppdage fjellet på for hele familien!

Fotturer til topper, juv og fjellvann med mange fine utsiktspunkter hvor du ser hele Rondane-massivet er  noe av det du kan glede deg til!

Ønsker du å oppleve fjellet på andre måter kan sykkel, kano eller en ridetur være spennende. Vi leier ut både sykkel, kano, tråkkebåt og robåt, bare kontakte resepsjonen så hjelper vi deg.

Rideturer med Venavind kan bestilles fra Spidsbergseterstallen og der finnes noe for alle nivåer. Helger og ferier blir fort fullbooket så vi anbefaler å bestille aktiviteter før ankomst. I høstferien uke 40 og 41 har Venavind et spennende og variert tilbud av rideturer, leierunder, ponnicamp med mer. Booking direkte til Venavind på post@venavind.no eller ved å sende sms til 41517620

«Vi kom og ble hele helgen. Kjempekoselig sted med fantastisk buffet. Sengene var skjønne å sove i og servicen var upåklagelig i dette fantastiske landskap i Rondane. Anbefales og vi kommer nok tilbake en dag.» Ketil