pakkeTILBUD

Høstferie

Høsten på fjellet er kanskje den fineste årstiden. Fargene og den klare høstluften innbyr virkelig til å utforske fjellet til fots, på sykkelen eller kanskje på hesteryggen. 

Vi setter sammen et innholdsrikt høstferieprogram hvert år, for både uke 40 og 41. Her kan barna boltre seg med aktiviteter både ute og inne, ikke minst i Karlsvogna fjellbad med svømmebasseng, klatrevegg, boblebad, motstrømsanlegg med mer.

BO FLERE NETTER OG NYT GODT AV GODE RABATTER
Bo 3-5 netter og få 20% rabatt på opphold med halvpensjon! Benytt rabattkode HØST20 i vår onlinebooking for å få rabatten. Gjelder uke 40 og 41.

Bo over 5 netter og få 30% rabatt på opphold med halvpensjon! Benytt rabattkode HØST30 i vår onlinebooking for å få rabatten. Gjelder uke 40 og 41.

AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Høstferie på Venabygdsfjellet betyr aktiviteter for hele familien. Bor du på Spidsbergseter starter stiene til både små og store eventyr rett utenfor hotellet. Stolpejakten er en fin aktivitet for å bli kjent på fjellet og vi leier ut kano, trøbåt og robåt hvis man vil utforske Flaksjøen litt nærmere. Ta gjerne med fiskeutstyret til fjells, her finnes utallige fjellvann med fin fjellørret.

Etter en dag ute er det deilig å komme inn til god mat og drikke, kanskje et besøk i Karlsvogna Fjellbad eller bare avslapping med en bok ute på terrassen.

Høstferie med barn? Vi har en fin lekeplass rett utenfor resepsjonen med huskestativ, hoppeslott mm. Inne finner dere lekerom for de minste med blandt annet ballbasseng. De eldre barna kan roe seg med bordtennis, biljard eller ballspill ute.

Avstander:

Hunderfossen Familiepark 45 minutter

Landsbyen Ringebu 25 minutter

Sjoa Rafting 55 minutter

Nasjonal Turistveg Rondane går rett forbi hotellet med mange spennende stoppesteder langs veien

pris fra

kr 995,– pr. person pr. natt i dobbeltrom

Spidsbergseter

Uke 40 og 41

For alle

LA STÅ TOM

Pakken inneholder

  • Overnatting i dobbeltrom, familierom, enkeltrom eller fjell-leilighet. TV på alle rom. 

  • Gratis høyhastighets WiFi på alle rom og i alle fellesarealer.

  • Halvpensjon med stor frokostbuffet og fristende middager. 

  • Levende musikk til underholdning og dans hver kveld.

  • Fri inngang til verdens eneste «Aquavitfjøs» – med over 100 forskjellige typer akevitt. OBS! Begrenset åpningstid.

  • Fri inngang til vårt eget badeland, Karlsvogna fjellbad. Her finner du svømmebasseng, barnebasseng, boblebad, flere badstuer, steambad, klatrevegg, motstrøm mm.

  • Lekerom for barna.

Tilleggsvalg

Fjell-leilighet
Kr 300,- pr person pr natt

Balkong
Kr 100,– pr person pr natt

Barn 5–14 år i ekstra oppredning på foreldres rom
500,- per barn per natt

Barneseng til barn 0–4 år
Uten oppredning 250,- per opphold, med oppredning 
350,- per opphold

Barn på eget rom fjell-leilighet
Kr 700,– pr natt

Lunsj kan kjøpes i Villreinen Café & Bar
À la Carte-meny

Nistepakke fra frokostbuffeten
Kr 120,– pr person pr dag

Enkeltromstillegg
Kr 300,– pr natt

Måltider uten stress

Vi reserverer det samme bordet i restauranten for dere til både frokost og middag hver dag så dere ikke trenger å tenke på å finne plasser. Bare kom til dekket bord og nyt maten!

Ta toget

Tar du tog eller buss til Ringebu stasjon kan du bestille transport tur/retur hotellet gjennom oss. Ta kontakt så snart du har kjøpt billetten slik at vi kan avtale tid for henting og eventuell transport ned igjen. Dette kommer med et tillegg i pris, fra kr 450,– for bilen pr. tur.

Fjell-leilighet med selvhushold

Våre fjell-leiligheter er 35 m², har 2 soverom, liten stue og fullt utrustet kjøkkenkrok. De passer utmerket til et opphold med selvhushold. 

Velger du dette alternativet er sluttrengjøring inkludert men alt annet ordner man selv. Sengetrekk/håndklær kan leies ekstra fra oss og dere kan gjerne kjøpe utvalgte måltider inne på hotellet hvis dere vil slippe å lage eget en dag. Inngang til Karlsvogna fjellbad fås til rabattert pris. 

Pris midtuke kr 1 295,– pr. natt pr. enhet.
Pris helg kr 1 845,– pr. natt pr. enhet.

Aktiviteter på høstfjellet

Det er relativt enkelt å finne frem på egen hånd på Venabygdsfjellet sitt stinett. Du får kjøpt kart i resepsjonen og i tillegg har vi noen turbeskrivelser som du får med gratis. Vi selger også kart til Stolpejakten – en artig måte å oppdage fjellet på for hele familien!

Fotturer til topper, juv og fjellvann med mange fine utsiktspunkter hvor du ser hele Rondane-massivet er  noe av det du kan glede deg til!

Ønsker du å oppleve fjellet på andre måter kan sykkel, kano eller en ridetur være spennende. Vi leier ut både sykkel, kano, tråkkebåt og robåt, bare kontakte resepsjonen så hjelper vi deg.

Rideturer kan bestilles fra Venabustallen og der finnes noe for alle nivåer. Helger og ferier blir fort fullbooket så vi anbefaler å bestille aktiviteter før ankomst.

Vi kom og ble hele helgen. Kjempekoselig sted med fantastisk buffet. Sengene var skjønne å sove i og servicen var upåklagelig i dette fantastiske landskap i Rondane. Anbefales og vi kommer nok tilbake en dag.

Ketil