matopplevelser på
Spidsbergseter Resort Rondane
Opprinnelig et gammelt steinfjøs fra 1850. Fjøslukta er borte, men tradisjonene henger igjen i veggene. Kom og smak på en av våre 140 forskjellige akevitter!
Hver dag fyrer vi opp i ovner på kjøkkenet for å lage ferske kanelsnurrer, skolebrød og flere typer brød.
Vi har to avdelinger i vår hovedrestaurant, Rustikk og Utsyn. Begge avdelingene benyttes til både frokost, lunsj og middag. Ønsker du en ekstra spesiell? Da kan Restaurant Nordlyset være noe for dere.
Her finner du hjemmelaget bakst, vafler, kaffe og kakao. Baren er åpen til kl. 23.00 hver kveld.
Når vi sier låve så mener vi låve – bokstavelig talt. Her er et gammelt låvebygg plukket ned og satt opp inne i hotellet. Her er det musikk, dansegulv og mange sitteplasser.
Velg mellom kalde og varme retter med et godt utvalg av kjøtt og fisk. Ta deg tid til å nyte dine favoritter og benytte sjansen til å smake noe nytt!
Endelig er søndagslunsjen tilbake! Hver søndag i perioden 2. juli – 27. august 2023. Siden vi har så stor pågang er det dessverre ikke mulig å reservere bord, her er det førstemann til mølla som gjelder.
En julebordsweekend på Spidsbergseter er noe du sent vil glemme. Atmosfæren, maten, og musikken er med på å skape et ekte førjulseventyr her på høyfjellet, ved foten av Rondane.
«Det er alltid hyggelig å komme til Spidsbergseter. Man blir møtt av blide og hyggelige personer fra resepsjonen, til restauranten og alle barene rundt på hotellet. Og maten!!! Den finnes det ikke maken til i hele Norge.» Tor Arne