matopplevelser på

Spidsbergseter Resort Rondane

det eneste i verden

Aquavitfjøset

Opprinnelig et gammelt steinfjøs fra 1850. Fjøslukta er borte, men tradisjonene henger igjen i veggene. Kom og smak på en av våre 140 forskjellige akevitter!

hjemmelaget

Bakeri

Hver dag fyrer vi opp ovnene på kjøkkenet for å lage ferske kanelsnurrer, skolebrød og flere typer brød.

matopplevelse

Restaurant

Vi har to avdelinger i vår hovedrestaurant, Rustikk og Utsyn. Begge avdelingene benyttes til både frokost, lunsj og middag. Ønsker du noe spesiell?
Da kan Restaurant Nordlyset være noe for dere.

hygge

Villreinen Café og Bar

Her finner du hjemmelaget bakst, vafler, kaffe og kakao. Baren er åpen hver kveld.

hjemmekoselig

Låven Spiseri & Bar

Når vi sier låve, mener vi låve – bokstavelig talt. Her er et gammelt låvebygg plukket ned og satt opp inne i hotellet. Her er det musikk, dansegulv og mange sitteplasser.

førstemann til mølla

Søndagslunsj

Vi gir slipp på det gamle og gir rom for nye ideer. Vår søndagslunsj blir ikke arrangert i 2024. Takk til alle som har besøkt oss på søndagene – håper vi sees ved andre anledninger. 

For alle sanser

Julebord

En julebordsweekend på Spidsbergseter er noe du sent vil glemme. Atmosfæren, maten og musikken er med på å skape et ekte førjulseventyr her på høyfjellet, ved foten av Rondane. 

«Det er alltid hyggelig å komme til Spidsbergseter. Man blir møtt av blide og hyggelige personer fra resepsjonen, til restauranten og alle barene rundt på hotellet. Og maten!!! Den finnes det ikke maken til i hele Norge.» Tor Arne