matopplevelse

Nordlyset Restaurant

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spidsbergseter. Bryllup, konfirmasjoner, banketter og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Mange ønsker å reservere sin egen restaurant for anledningen og valget faller ofte på Nordlyset.

Nordlyset Restaurant har tak og vegger av glass og flott panoramautsikt utover fjellet som gjør feiringen til en spesiell opplevelse. Lokalet tar opptil 90 gjester rundt ovale bord og passer for grupper ned til ca 20 personer uten at det føles for stort.

Lydanlegg gjør det mulig å holde taler med mikrofon og å spille musikk. Her har det vært fremført både humoristiske innslag, intime konserter og inspirerende taler.

Er dere flere enn 90 gjester og ønsker egen restaurant? Vi har vår hovedrestaurant som kan reserveres for spesielle anledninger, med plass til maks 130 gjester. Fin utsikt mot fjellene også her og lun atmosfære. Vi dekker opp til både brylluper, jubileer og firmasamlinger.

For de spesielle anledningene kan du bestille «festdekning» i den restauranten du velger. Her blir hvite duker, hvite tøyservietter, høye stearinlys og ekstra fint dekketøy brukt for å skape de perfekte rammene rundt arrangementet. Du sørger selv for blomsterdekorasjoner og eventuelt annen pynt slik at du får sette ditt personlige preg i lokalet.

pris fra

kr 45,– pr person

Spidsbergseter

Hele året

Åpent for alle

r

Populært – bestill i god tid!